גוסטו קניון הזהב

גוסטו קניון הזהב

אל תלכו לשם! ארוחת הבוקר היום היתה גהינום! אין קפה נטול קפאין " מה לעשות, כי נגמר", הארוחה התחילה להגיע שלושת רבעי שעה אחרי שהוזמנה, למרות שכשהגענו היו רק שלושה שולחנות תפוסים, ורק אחרי שהערתי למלצר שאנשים שהגיעו אחרינו כבר קבלו את הארוחה, והוא אמר ש,אני צודקת", הארוחה הגיעה עשר דקות אחר כך, הקפה עוד חמש דקות, והמטבלים של הארוחה המלכותית" לכאורה שהזמנתי הגיעו רק אחרי שהודעתי לבעלים שהגיע הזמן להשלים את הארוחה. והחצוף הזה מודיע לי ש"הגעתי עצבנית" (הגעתי לשם במצב רוחמרומם כדי לחגוג יום הולדת לבת שלי), וכשהודעתי לו שמעצבן לחכות שלושת רבעי שעהל ארוחה ועוד חמש דקות לקפה ועדיין הארוחה לא הושלמה הוא הודיע לי שאני צודקת אבל אני לא צריכה לצעוק (לא צעקתי - כעסתי).ב קצרה - אל תלכו לשם. ארוחה בינונית ביותר, חבל על הכסף, בארוחת בוקר מלכותית מקבלי בסך הכל עוד שלושה מטבלים עלובים, זה הכל. השירות גרוע ביותר, אטי, הבעלים חצוף ואין לו כל מודעות לשיווק ושירות לקוחות. אל תלכו לשם!

../images/Emo201.gifצודקת, מקום איכס.לי היה גוק

בסלט והאחראי באדישות בדק ואמר לא מה פתאום זה מהנבטים .אולי הוא צדק אבל היחס אוי היחס ,אנחנו עשינו עליהם

גוסטו קניון הזהב

אני שמחה לתגובתך. אני מקווה שעוד יקראו את דברי כי פרסמתי אותם גם באתר המסעדות Rest.co.il וגם באתר 2eat, ויש בדעתי לפרסם אותם גם בביקורת מסעדות בידיעות אחרות ומעריב. המסעדה והבעלים שלה עברו את כל הגבולות.

גוסטו קניון הזהב

אני לא נסחפת - מה שקרה לי קרה לי לפני כן שלוש פעמים ופעם אחת אפילו עזבנו את הצלחות על השולחן משום שהארוחה הגיעה בתשלומים משך יותר משעה.. חשבנו שמשהו השתנה משום שבבקרים התחיל להיות קצת ריק שם. אז כלום לא השתנה ...... אז אני חושבת שההנהלה צריכה להעלם או כל המסעדה ....

מבינה את הכעס. יחד עם זאת

תמוה שאחרי שלוש פעמים בה ספגת מטחים בחרת בכל זאת לשוב לשם. עלה בדעתך שקצת ריק מפני שאנשים לא חוזרים לשם יותר?

גוסטו קניון הזהב

בקיץ יש לעתים קרובות ירידה במספר הלקוחות, וזאת אני רואה גם במסעדות אחרות. ורציתי פשוט לראות אולי חל שיפור כלשהו במסעדה, ולא כך - משום שהבעיה נובעת מהבעלים שלה, שאין לו כל גישה וידע בשירות לקוחות או שיווק. ודווקא עכשיו - כשבקרבת מקום פתחו את מקס ברנר והיה שם " מפוצץ" ביום שישי בבוקר הוא צריך היה לדעת טוב יותר. מכל מקום אני לא חוזרת לשם.

בתוך עמנו אנו יושבים.

ניתן להניח כי צוי שמונה השפיעו על כל המסעדות. מי יותר, מי פחות... דבר בולט לעין. כמעט בכל הביקורות מהחודש האחרון, ניכרת ירידה דראסטית ברמה...

גוסטו קניון הזהב

אי אפשר להאשים בכל את המלחמה. כפי שציינתי בעבר נתקלתי שם בבעיה דומה, שלוש פעמים. חיכיתי למעלה מחצי שנה והחלטתי לחזור ולראות האם חל שיפור. ולא חל - להיפך. יותר מכך - לאור התנהגותו של הבעלים - אין לכך כל קשר למלחמה אלא פשוט לבעלים עצמו - חוסר נימוס, חוסר אכפתיות, חוצפה, חוסר ידע מינימלי בשיווק ושירות לקוחות. שום דבר לא השתנה במשך שנה שלמה. ודווקא משום שחלה ירידה במספר הלקוחות היה עליו ללמוד את הלקח ועוד יותר מכך משום שבקומה אחרת יש את קפה ג'ו וזה עתה פתחו בקרבת מקום לקניון הזהב את מקס ברנר.

למעלה