גונל F

• פותח הנושא mbo
  • פורסם בתאריך

mbo

New member
גונל F

רציתי לדעת - לכל המנוסות... האם בכל מקרה ללא קשר האם זה ילד ראשון או שני לשלם על כל אמפולה סך של 25-30 ש"ח ?

נועם@בת

New member
זה המחיר למי שזכאית לטיפול

אם יש כבר שני ילדים ואין ביטוח משלים משלמים פי עשר לפחות. נועם

עידית ד

New member
במכבי זה 29 ש"ח וקצת ../images/Emo59.gif

ללא קשר לילד ראשון או שביעי. וזה המון.

ליתר דיוק במכבי זה 28.5 שקלים

אני לא יודעת בקשר למס´ ילדים אבל ככה לי זה עלה.

mbo

New member
תודה על התשובה...

אבל אתן לא חושבות שצריך לעשות עם המחירים האלו משהו, עד עכשיו אני בטיפול ראשון הוצאתי 750 ש"ח - זה לא הגיוני כמחיר לטיפול אחד - מה עושה מי שאין לה... ?!?, וזה אחרי שמשלמים ביטוח בריאות...

סתם בשביל הקוריוז בדקתי בסופרפארם

10 אמפולות של גונל F עולות 1950 ש"ח לעומת זאת 2 אמפולות של כוריגון 5000 עולות 82 ש"ח. אני בדיוק בקטע שלברר כמה זה עולה במאוחדת כדי להכין כסף מראש ל-14 אמפולות של גונל F שאני צריכה לרכוש

פפושקי

New member
../images/Emo32.gif הזרקת כוריגון - ../images/Emo91.gif

בוקר טוב לכולם, מצטערת על ההתפרצות ושוב על שאלות בנוגע לזריקות, אבל אני אצטרך להזריק ביום ו´ בערב כוריגון ובחיפוש פה בפורום מצאתי רק הדרכה להזרקת גונל. אז: איך עושים את זה? באיזה מחטים משתמשים וכו´? תודה לכל המדריכים! ושיהיה לכולם סופשבוע נעים

דש1דש

New member
הזרקת כוריגון

היא בתוסיק (לפחות עד כמה שידוע לי) אז אם יש לך מי שיזריק - זו המחט של השריר (הגדולה יותר). ההוראות הן די דומות (דילול וכו). אני לכוריגון מעדיפה ללכת לאחות - אבל תלוי בך -גם שישי בערב זה זמן מאוד גרוע - אבל בטוח יש מקומות פתוחים בקופה שלך

עמית@

New member
אותו דבר- רק עם מחט כחולה או ירוקה

אני פשוט הסתובבתי- תפסתי חלק מהישבן ותקעתי את המחט- בלי להסתכל אפילו. (עדיף בחלקו העליון אבל לא גבוה מדי..)

אולה *

New member
עמית, אני כבר מזמן אמרתי

שאף אחת למגיעה לרמתך - להזריק גונאל לבד בעבודה

עידית ד

New member
זה שטויות להזריק בעבודה ../images/Emo66.gif

אבל איך שהיא מזריקה לתחת לבד... פה אני מורידה את הכובע

עמית@

New member
רק עם אחד ../images/Emo10.gif אני מחפשת בנרות

בית לחתלתול השני.. הלוואי ואמצא בקרוב. תודה