גונל ומונוגון

פנינהט

New member
גונל ומונוגון

שבוע הבא אני צריכה להתחיל להזריק 2 אמפולות גונל ו2 אמפולות מונוגון. ראיתי שאת הגונל אפשר להזריק לבד בבטן אבל רציתי לדעת אם אפשר גם להזריק לבד את המונוגון? כמה באופן כללי צריך לדלל את התרופות? ושאלה אחרונה זה אם בעלי מזריק לי יש סיכוי בזריקות שהוא לא יסתדר אם זה אויעשה משהו לא טוב או שזה משהו פשוט שאופן ההזרקה בו זהה בכל הזריקות שיש? תודה, פנינה.

חגיתלה

New member
מנוגון בבטן

הי פנינה. גם את המנוגון אפשר להזריק לבד בבטן. אופן ההזרקה פשוט מאוד ואין הרבה אפשרויות להתבלבל. מקס' יורד קצת דם אם פוגעים בכלי דם. קטן עלינו. בהצלחה

מנוגון בבטן - לא בטוח שכדאי

בדיוק השבוע ניסיתי לברר את הסוגיה הזו, והאחות אמרה לי שזריקת מנוגון תת-עורית בבטן לא מומלצת, כי זה עלול לעשות "ג'ולות בבטן" כדבריה.

MERRY5

New member
ביחד בטוסיק

הכי מומלץ , וזה בדוק , אני עושה את זה ..... מדללים ב- 2 אמפולות נוזל את 4 האמפולות של המנוגון והגוגל והכל בזריקה אחת בטוסיק.... עד כמה שידוע לי מנוגון חייבים הטוסיק ולא בבטן , גונל אפשר גם וגם. ביחד זה לא כואב , לא שורף( לי לפחות) ולא נמצא לך מקדימה מול העיניים .... אלה מאחור ..... אז בהצלחה !!!!! מארי

חגית6

New member
אני תמיד הזרקתי מנוגון

לבטן. זה עושה קצת גירוי למחרת היום אבל זה עובר אחרי יומיים. ממש לא נורא. הג'ולות בבטן מופיעות כאשר המינון גבוה וניתן להתגבר על כך עם מעסים את המקום אחרי ההזרקה. אצלך זה מינון נמוך יחסית. אני הזרקתי מטרודין (במקום גונל) ומנוגון אחד אחרי השני מבלי להוציא את המחט (החלפתי רק מזרק) וזאת בהמלצת האחיות בקופ"ח. בהצלחה!!!!!!

מנוגון בבטן - אין בעיה

אין שום בעיה במנוגון בבטן או בזה שבעלך יזריק לך - כל הכבוד! אפשר לדלל שתי אמפולות חומר עם נוזל אחד. לגבי השילוב של שתי התרופות - לי נאמר שלא כדאי לחבר אותם לאותו מזרק ולכן אני מזריקה פעמיים. בהצלחה.

מעין26

New member
אין בעיה לבטן

את המונוגון ניתן להזריק לטוסיק או תת עורי לבטן, אין שום בעיה. יתכן טיפה אדמומיות באזור. כדאי לך לשפשף את האמפולות שיתחממו קצת אז זה מתפזר יותר טוב בגוף ופחות כואב. אני כבר אחרי 4 זריקות ומתחילה להתרגל לזה. אם יש לך קצת שומנים זה עוזר, תפסי את הצמיג ואז כמעט לא מרגישים. בהצלחה!!!

1ויוי

New member
ואני מזריקה את שניהם במזרק אחד לבטן

מספיק עם 2 מדללים ואח"כ חשוב מאד - מסאג' טוב באזור ההזרקה כדי לפזר את החומר ולמנוע ג'ולות ובלי שום תופעות לוואי , כאבים וסימנים בפעם הראשונה בחיי. אין טעם להדקר פעמיים , הרבה יותר קל להזריק לעצמך בבטן ודרך אגב בשיטה הזאת יש לי גם הרבה יותר זקיקים.(מאשר כשהזרקתי כל אחד לחוד ולישבן) הכי חשוב תעשי מה שיהיה לך הכי נוח

gulij

New member
לא לדאוג

בקשר לבעל - גם אני חשבתי שאולי הוא יזריק בצורה קצת עקומה ואפילו את הכוריגון הייתי בטוחה שהזריק לא לשריר בטעות - אבל הנה אני אחרי שאיבה אז כנראה שמגיע לו ח"ח. ולגבי המונוגון - אני הזרקתי הכל לבטן (חוץ מכוריגון כמובן) במיוחד אם יש לך צמיגונים נחמדים אז זה בכלל לא מורגש.

annabel1

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo73.gif רציתי לשאול

עם כבר אנחנו על הנושא.. עם יצא לי בטיפול הזה כמעט כל יום להזריק בשעה אחרת בערב..זה משנה?? זה יכול להשפיע רע?

חגיתלה

New member
מה שידוע לי

ההזרקה צריכה להיעשות בטווח של כשעה לפה שעה לפה. למה כוונתך בשעה אחרת?

annabel1

New member
הכוונה עם יום אחד אני מזריקה ב

18:00 ויום אחר יוצא לי ב20:00 למחרת ב17:30 ואחרי זה ב22 אני מקווה שלא הרסתי משהו בגלל זה.. למרות שמהרגע שהטיפול הזה התחיל הכל הלך גרוע

נועם@בת

New member
לא מומלץ לשנות את שעת ההזרקה

מעל שעתיים שלוש. רצוי להקפיד עלש עות פחות או יותר קבועות. מצד שני, אם תשאלי את טוויטי אז דוקא בטיפולים שהיא פישלה בגדול היא הגיעה לתוצאות הכי טובות (למשל הטיפול שהביא לה את אולסיפרית). נועם

annabel1

New member
מהפה שלך נועם..לאוזני

מי שרק רוצה לשמוע:)) כי הטיפול הזה מהרגע הראשון על הפנים יותר ממה שקיויתי

נועם@בת

New member
על פי הוראות היצרן של גנולF אסור

לערבב אותו עם חומרים אחרים. אבל הרופאים שאני דיברתי איתם אמרו שזה שטויות, כי אין שום סיבה שחומר אחד ישפיע על חומר אחר. אני תמיד ערבבתי והזרקתי יחד (אם כי אני עם התגובה העלובה שלי לא מהווה דוגמא מוצלחת למשהו
). אם את מזריקה כל חומר לחוד, תדללי 2 אמפולות חומר עם אמולת ממס אחת. אם את מזריקה הכל יחד מספיק אמפולה וחצי של ממש ל4 אמפולות החומר. את כולם אפשר להזריק לבטן או לירך בזריקה תת עורית. המנוגון עושה לפעמים סימן כמו עקיצת יתוש, אבל זה עובר. הנזק הכי גדול יכול להיות סימן כחול
, אבל לא נזק לטיפול. בהצלחה נועם

למעלה