ג'וני!!!!!!! נוחת משום מקום...
S Smiled New member 22/4/05 #4 :] חותם לעובדים + שן זהובה מבצבצת + משקפייייים מהממות! + בנדנה מגניבה! "the brave"....
S Smiled New member 22/4/05 #5 מושלם! מי זה איתו במכונית? (שימו לב לדפים שהוא חותם עליהם, על אחת יש תמונה שלו כקפטן ג'ק ספארו חח)...
מושלם! מי זה איתו במכונית? (שימו לב לדפים שהוא חותם עליהם, על אחת יש תמונה שלו כקפטן ג'ק ספארו חח)...
ה הגרול New member 22/4/05 #12 חחח....בטח משהו מהבת שלו... אני מוכנה להתערב על זה... זה שהוא מגיע לסט של שודדי הקריביים 2? בכל מקרה תודה על התמונות...
חחח....בטח משהו מהבת שלו... אני מוכנה להתערב על זה... זה שהוא מגיע לסט של שודדי הקריביים 2? בכל מקרה תודה על התמונות...
S Smiled New member 23/4/05 #26 חח אממ כן! הוא צבע 3 שיניים בזהב בשביל "שודדי הקאריביים" זאת אומרת יכלו לעשות לו סתם זמני, אבל הוא רצה את זה. אני צודקת? :]
חח אממ כן! הוא צבע 3 שיניים בזהב בשביל "שודדי הקאריביים" זאת אומרת יכלו לעשות לו סתם זמני, אבל הוא רצה את זה. אני צודקת? :]
W WallFlower New member 22/4/05 #14 ../images/Emo6.gif או מי גוד! חחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא פשוט נראה כאילו שלחו אותו לוודסטוק במכונת זמן והטיסו אותו בחזרה! מהפכן היפי אבהי שכמותו אבל העניין הצבאי, הוא צריך להוריד את זה אני רואה יותר מדי צבא כרגע
../images/Emo6.gif או מי גוד! חחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא פשוט נראה כאילו שלחו אותו לוודסטוק במכונת זמן והטיסו אותו בחזרה! מהפכן היפי אבהי שכמותו אבל העניין הצבאי, הוא צריך להוריד את זה אני רואה יותר מדי צבא כרגע
S smelly cat junior New member 22/4/05 #15 תגידו תודה יפה יפה לליהי שלכם..../images/Emo3.gif תראו מה הבאתי לכם!!!!! את התמונה של ג'וני ליד עזריאלי!!!
תגידו תודה יפה יפה לליהי שלכם..../images/Emo3.gif תראו מה הבאתי לכם!!!!! את התמונה של ג'וני ליד עזריאלי!!!
S smelly cat junior New member 23/4/05 #23 I'm a genious ../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo54.gif