ג'וני שלי שק עצמות :(

laalaalalala

New member
ג'וני שלי שק עצמות :(

הוא בן שנה וחודשיים ומאז שהוא היה בן חצי שנה הוא לא עלה במשקל ! הוא שוקל קילו 100 וממש מרגישים לו את העצמות.
אני אמורה לדאוג ? ואיך גורמים לו להשמין?
חוץ מזה שמתי לב שהזנב שלו מלא בנקודות שחורות והפרווה בזנב נהייתה דלילה, אני יודעת שזה שומן אבל איך מנקים ?

Sweet Fantasy

New member
קילו מאה

זה משקל יפה ותקין אך בכל מקרה אם יש חשש, פני לוטרינר, את הדומן בזנב ניתן לנקות עם צמר כמון טבול במעט מים חמימים

laalaalalala

New member
ניסיתי כבר עם צמר גפן ומים -

הבעיה היא שיש המון המון המון נקודות שחורות , ניקיתי גם עם שמפו של חמוסים (והוא דיי נהנה אני חייבת לציין חחח) נהיה פחות אבל עדיין יש המון :\

laalaalalala

New member
לא חשבתי על זה ..

כשניקיתי את הזנב כל הצמר גפן היה צהוב, יכול להיות כל כך הרבה צואה של פרעושים ?? אני מסרקת אותו כמעט כל יום עם המסרק של הכינים ואוליי לפעמים מוצאת פרעוש או שניים .

laalaalalala

New member
וגם לפי מה שהבנתי, השומן גורם לנשירה בזנב.. -

והזנב שלו נהיה ממש דליל

ponzik

New member
זה משקל סביר

2 החמוסים שלנו נעים סביב הקילו-קילו מאה - וזה פחות או יותר המשקל הממוצע לחמוס זכר - תלוי בגדול שלו כמובן.

dEad BunNy

New member
צ'יצ'י שלי לא מגיעה לקילו :\

תמיד היא היתה ממש קטנטונת .. יש חמוסים שהם פשוט קטנים, לעומת זאת ג'ינג'ר שוקלת כמעט 2 קילו השמנמנה, ושתיהן על אותו אוכל בדיוק
לקחתי את צ'יצ'י לוטרינר לא מזמן כי לדעתי היא נהייתה עוד יותר רזה ממה שהיא היתה, גם לה מרגישים את העצמות
אבל הוטרינר שלי אמר שכל עוד היא חיונית, משחקת ואוכלת כרגיל אין מה לדאוג
אבל באמת היתי רוצה לדעת איך לגרום להם להשמין.. מוזר לי שהיא כזאת רזה

Sweet Fantasy

New member
נקבות נדיר שהן מעל קילו

בדרכ סביב ה700 גרם ויש קטנות יותר, תלוי במבנה ובגנטיקה.

AmosOl

New member
המשקל בהחלט תקין

עמוס נשקל אצל הוטרינר בדיוק בשנה וחודשיים וגם הוא היה קילו מאה והוטרינר אמר שזה טוב מאוד

AmosOl

New member
המשקל תקין

עמוס נשקל אצל הוטרינר בדיוק כשהיה בן שנה וחודשיים וגם הוא היה קילו מאה והוטרינר אישר את זה ואמר שזה טוב מאוד.

למעלה