ג'וני קאש

dylan

New member
ג'וני קאש ../images/Emo16.gif

ג'וני קאש נפטר היום בגיל 71.. לא יודע אם בדיוק שייך לפורום אבל בטוח היה אגדה (למרות שכמעט לא הכרתי שירים שלו..)
גם ג'ון ריטר (שלושה בדירה אחת) מת היום (בגיל 55)..

ThePiper

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo16.gif

גם אני לא מכירה ממש את הקריירה שלו אך ברור לי שהוא היה חשוב ביותר לעולם הרוקנ'רול. ובקשר לשלושה בדירה אחת, נורא אהבתי את הסדרה הזו, חבל
. ת.נ.צ.ב.ה.

ThePiper

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo16.gif

גם אני לא מכירה ממש את הקריירה שלו אך ברור לי שהוא היה חשוב ביותר לעולם הרוקנ'רול. ובקשר לשלושה בדירה אחת, נורא אהבתי את הסדרה הזו, חבל
. ת.נ.צ.ב.ה.

John LennonS

New member
לג'וני קאש יש שיר נחמד שאני מכיר

A boy Named Sue, שיר טרגי משהו אבל מצחיק שיר חמוד משנות השישים או שבעים אם אינני טועה

אין לי הרבה מושג מי זה ../images/Emo16.gif

אבל בכל זאת יהיה זכרו ברוך הוא ניגן קאנטרי, לא?

bloodmachine

New member
../images/Emo16.gif קאש וריטר עצוב X 2 ../images/Emo20.gif

נורא עצוב החדשות האלה. לקאש יש שיר שאני נורא אוהב rusty cage שיר פולק/קבילי פשוט, ישיר ואמיתי מזכיר לי לפעמים להקות כמו: connels felt the apartments וכמובן - הסמיטס soundgarden עשו ביצוע גראנג' די מדהים לראסטי! כ"כ עצוב. עצובX2 - מצטער אותי לשמוע שכוכב ילדותי 3 בדירה אחת מת כ"כ צעיר, גון ריטר = ג'ק המצחיק???? איך שהזמן רץ לו מהר, ואנחנו פתאום כבר לא ילדים ואנשים שאהבנו והכרנו פשוט נעלמים. יש לי שיר שדווקא מאד מתאים למצב הזה. שיר מדהים של his name is alive והטראק why people disapear מתוך אלבום כפול שלהם עם העטיפה של צלחת עב"מ ירוקה.
ד"א מה מקור ידיעות האלה?

bloodmachine

New member
אז כוונתך שקאש חידש את סאטנדגרדן?

נראה לי מעט תמוה! כי ראסטי קייג' של קאש הוא בצוע ישן נושן משנות 50-60 וסאונדגרדאן יכולים להיות נכדים של קאש - הם מאמצע שנות 80 תחילת 90. פספסת...

bloodmachine

New member
ראסטי קייג' 1992 מקור ק. קורנל

אחרי בדיקה עם אולמיוזיק, ב96 חידש קאש את סאונדגרדן. פספוס שלי.

זה לא פשע לחדש שיר של גינת הצליל..

זה באמת קצת תמוה שג'וני קאש יחדש שיר שלהם,אבל עובדה. חכו חכו,עוד מעט רוברט פלאנט יעשה דואט עם בריטני.

dylan

New member
ועוד מוות השבוע..

לפני חמישה ימים נפטר וורן זיוון (Warren Zevon) בגיל 56 (סרטן).. אני לא ממש מכיר אותו אבל הזכירו את זה בפורום דילן בהייד פארק.. ע"פ העמוד שלו בallmusic (במומה אין את הביוגרפיה שלו) הוא הושפע מדילן והביטלס וברישמת ה"אמנים דומים" מצויינים ניל יאנג, ג'וני מיטשל, רובי רוברטסון, דון הנלי, ברוס ספרינגסטין, רנדי ניומן ועוד.. מישהו מכיר אותו ויכול להרחיב קצת יותר עליו ועל המוזיקה שלו (יותר חשוב לי הבעת דיעה מאשר נתונים יבשים..)?

LadyG

New member
ג'וני קאש הוא אגדה

כן שייך לפורום, לא שייך לפורום...לא ממש מעניין אותי. האיש הזה שהוא בוודאי אגדת קאונטרי השפיע רבות גם על עולם הרוקנרול בהווצרותו. כשתנוח עלי המוזה אכתוב עליו כמה דברים בצורה מסודרת יותר. וציטוט משיר של ניל דיאמונד (כן...שוב ניל דיאמונד הבלתי מוערך בעליל על ידי רובכם) שהביצוע המועדף עלי הוא הביצוע היפהפה של ג'וני קאש: Don't know that I will But until I can find me The girl who'll stay And won't play games behind me I'll be what I am A solitary man Solitary man אז בהזדמנות קרובה, לכל אלה שהשם אינו אומר הרבה, אני מבטיחה לכתוב.

למעלה