גוני, לאב!

I Love Paige

New member
גוני, לאב!

המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון מזלטוב
עד מאה כעשרים, יומולדת שמח, אושר, עושר, יושר, בריאות, כושר... משו כזה. את יודעת שאני גרוע בזה. X: אוהב אותך.
לתאמיד.

GoOni

New member
תודה מותק. ../images/Emo9.gif

זה היה מאוד נחמד מצידך. יאפ. ואני ערה עכשיו כי נסעתי להביא את בץ מהשדה תעופה, היא חזרה מסן פרנסיסקו. (יומיים אחרי שאני חזרתי מאוסטרליה. חיח.) מאגניב.

Gizmo16

New member
גוננניי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo28.gif

המונמון מזל טוב
אני מאחלת לך שיהיה לך יום הולדת מדהים... שתרגישי בטחון בכל מקום שתלכי בו ותחייכי אל העולם (כי למי אכפת אם הוא יחייך אלייך
).. אני מאחלת שתהיי הכי מרוצה שאפשר להיות מכמה שיותר דברים בחייך
(אבל לא מהכל
אף אחד לא מושלם
)... ושתטוסי עוד המון לחו"ל
(גם כי אנחנו רוצים להיפטר ממך
אבל בעיקר כי נשמע שהיה לך כיף
)

Kryptonite

New member
גווווווני! (עם שורוק)../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

מזלטוב יפייפיה.
שתהיה לך אחלה יום הולדת ותהנה מהגיל, הוא כיפי לאללה.

HuGo Hell

New member
גוני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יומולדת שמח יקירתי!
המון אושר ועושר בריאות ובישים~ ושכל משאלותייך יתגשו!
אוהב המונים~ אופיר

למעלה