ג'וני דפ קיבל אוסקר?

פאני14

New member
לא, אבל הוא היה מועמד לאוסקר פעמיים

על שודדי הקאריביים 1 ועל למצוא את ארץ לעולם לא.

tali44

New member
הוא בטח יהיה מועמד שוב

על התפקיד של ג'ק בסרט השני, ואם הוא לא זוכה.. אני ישחט את לא יודעת מי........ הבנאדם חייב לזכות.. זה לא פיר שהוא לא זכה, מעניין מי זכה במקומו.. =[ למי שזכה: אתה חייב את הפרס הזה לג'וני, זה לא פיר....

נכון.... את צודקת....זה ממש לא פיר

שג'וני לא זכה, הוא השחקן הכי טוב שראיתי אי פעם... (אני עדיין לא מצליחה להבין איך הוא מסוגל לבצע תפקידים כ"כ שונים של ג'ק ושל ווילי וונקה, וכל אחד מהם הוא עושה על הצד הטוב ביותר שראיתי... ,הבנאדם הזה ממש מוכשררררר!!!)

פאני14

New member
זה כנראה רק מוכיח ש...

שהאנשים שהיו אחראים להחליט על זה, כנראה לא יודעים לזהות כישרון ע-צ-ו-ם כשהם רואים אותו! זה הרי ברור כשמש שג'וני חייב לקבל אוסקר, אני פשוט בשוק איך הוא לא קיבל עד עכשיו, ודרך אגב,מי הביס את ג'וני כשהוא היה מועמד על התפקיד של ג'ק ספארו?

dark fairy14

New member
אז ככה

הסרט יצא בשנת 2003 ולפי ויקיפדיה הזוכה באותה שנה אז טכנית, הוא היה מועמד לאוסקר בשנת 2004 באותה שנה מי שזכה בתור השחקן הראשי היה שון פן, בשנת 2005 שלמצוא את ארץ לעולם לא היה מועמד ,ג'וני לא זכה אלא ג'יימי פוקס "למצוא את ארץ לעולם לא" זכה בפרס הפסקול הטוב ביותר באותה שנה.

tali44

New member
ל: ג'יימי פוקס וג'ון פן "היקרים":

תחזירו לג'וני את הפרסססססס זה שלו, גנבתם לו אותו או שזייפתים והחלפתם את המעטפות... תתוודו!! (קצת הגזמתי, מה?)

anush91

New member
בטח עוד יבוא ה-תפקיד שיזכה אותו

באוסקר... פשוט צריך לחכות.

למעלה