ג'וני ג'וני ילד רע......!!!!!
אוקי... אז שיניתי עוד שיר חמוד למי שכבר קרא.. את He don't know me ומי שלא...אני אוהבת להפוך שירים של אנשים על ג'וני שלי.. אז הנה עוד שיר חמוד.....והוא ילד רע.....!
ילד רע לחן: קן גלובוס מילים: אהוד מנור ......... תרגום :בתאל בון ג'ובי.!
יש לי חבר שקוראים לו ג'ון אבל אני קוראת לו ג'וני אני אהיה בת עשר בעוד כמה ימים וג'וני קצת יותר קטן ממני אנחנו נפגשים כל יום בצהריים בחצר ליד הקן של היונים ג'וני מראה לי איך עומדים על הידיים ואני מראה לו את התחתונים ג'וני, ג'וני ילד רע אני אוהבת אותו כל כך נורא ג'וני, ג'וני ילד רע אני אוהבת את ג'וני ילד רע. ג'וני אין לו אמא הוא אומר שהיא נסעה להביא לו אווירון ואופנים לי יש אמא וגם אבא גם אחים שבעה מתי הם כבר יסעו ליום יומיים? כשג'וני רעב אז לוקחים אותו לשוק ואם השוק מלא אז זה מצליח בודקים שאין שומר והמוכר עסוק וג'וני מסלק לו אבטיח ג'וני, ג'וני ילד רע אני אוהבת אותו כל כך נורא ג'וני, ג'וני ילד רע אני אוהבת את ג'וני ילד רע. לפעמים אני וג'וני משחקים באבא אמא הוא צועק עלי וגם נותן מכות אחר כך הוא אומר לי תשתקי כבר בתאל אחרי מכות באות הנשיקות ג'וני רוצה שנתנשק עם השיניים כמו בטלוויזיה בקפה בשביל שהוא יהיה מבסוט עד השמיים אני תמיד חולה והוא תמיד רופא ג'וני, ג'וני ילד רע אני אוהבת אותו כל כך נורא ג'וני, ג'וני ילד רע אני אוהבת את ג'וני ילד רע. לג'וני יש עיניים שרואות הכל ותלתלים שחורים עד הכתפיים הוא שר שירים של אלוויס של אלוויס הגדול וכל גופו רועד במכנסיים... ג'וני, ג'וני ילד רע אני אוהבת אותו כל כך נורא ג'וני, ג'וני ילד רע אני אוהבת את ג'וני ילד רע. חחחחחח.... כן כן ממש חמוד......זה כל כך שיר על ג'וני....
אוקי... אז שיניתי עוד שיר חמוד למי שכבר קרא.. את He don't know me ומי שלא...אני אוהבת להפוך שירים של אנשים על ג'וני שלי.. אז הנה עוד שיר חמוד.....והוא ילד רע.....!