*מגיעות
V Vivi Sparrow New member 11/3/04 #1 ג'וני בגיא פינס!!! אמרו שהוא רוצה לקנות אי בקאריביים!!!!!!! אהההההההה
נ ניקול (גין גריי) New member 11/3/04 #13 אני שאלתי בעוד המון מקומות לא יודעים אםפ זאת אמת או שמועה ג'וני עדיין לא הגיב בנושא אז אי אפשר לאמת את זה
אני שאלתי בעוד המון מקומות לא יודעים אםפ זאת אמת או שמועה ג'וני עדיין לא הגיב בנושא אז אי אפשר לאמת את זה
V Vivi Sparrow New member 11/3/04 #18 זה לא כתוב גם בגלל שהראיון חדש. בגיא פינס אמרו שהוא חיפש וילה בסיינט וינסנט.
נ ניקול (גין גריי) New member 11/3/04 #20 אז מאיפה את יודעת? הרבה דברים שאומרים אצל גיא פינס לוקחים משמועות אניווי קראתי הרבה כתבות איתו לאחרונה, שום דבר לבנתיים על האי. לכן אי אפשר עדיין לאמת את זה גם ראיתי ראיונות איתו והוא לא ממש דיבר על זה. אז עד שג'וני לא אומר דבר אני לא יודעת אם להאמין לזה או לא
אז מאיפה את יודעת? הרבה דברים שאומרים אצל גיא פינס לוקחים משמועות אניווי קראתי הרבה כתבות איתו לאחרונה, שום דבר לבנתיים על האי. לכן אי אפשר עדיין לאמת את זה גם ראיתי ראיונות איתו והוא לא ממש דיבר על זה. אז עד שג'וני לא אומר דבר אני לא יודעת אם להאמין לזה או לא
V Vivi Sparrow New member 11/3/04 #22 אוקיי כנראה שלא הבנת היו כאלה שראו את הראיון בו הוא עצמו אמר שהוא מחפש וילה בקאריביים. וזה מה שגיא פינס אמר והראה תמונה מאותו ראיון. ?Savvy
אוקיי כנראה שלא הבנת היו כאלה שראו את הראיון בו הוא עצמו אמר שהוא מחפש וילה בקאריביים. וזה מה שגיא פינס אמר והראה תמונה מאותו ראיון. ?Savvy
נ ניקול (גין גריי) New member 11/3/04 #24 אוקי מי אלה ואיזה ראיון זה היה? וזה לא שלא הבנתי זה את שלא אמרת
M moran14h New member 12/3/04 #28 לא..זה היה ראיון של חלון סודי בכלל ולא היה שום קשר למה שאמרו ולמה שראו.. (היה כתוב מאחור סיקרט ווינדאו..)
לא..זה היה ראיון של חלון סודי בכלל ולא היה שום קשר למה שאמרו ולמה שראו.. (היה כתוב מאחור סיקרט ווינדאו..)