ג'וני אנטישמי???

ימית 53

New member
ג'וני אנטישמי???

אני מעריצה ממש שרופה של ג'וני דפ כבר הרבה זמן... היום חברות שלי סיפרו לי שלפני כמה זמן הייתה כתבה ב Y ב-10 שאמרה שג'וני דפ אנטישמי!!! אני לא מאמינה לזה ולא ראיתי את הכתבה ....אתם חייבים לענות לי האם הוא אנטישמי!! דחווף ימית

tali44

New member
מה פתאום..........!!?!?!?.........

ריעיינו אותו הרבה כתבים ישראליים ולאסי עזר הוא אמר שהוא רוצה להגיע לישראל. וחוץ מזה הייתה לו ארוסה "וינונה ריידר" שלי מה שהבנתי היא יהודייה והוא היה מאורס לה, אז לא נראה לי שאם הוא כל כך שונא יהודים הוא יתארס עם אחת. נכון דהם נפרדו אבל בגלל זה הוא לא ישנא יהודים. (גם חוץ מזה בסרט "ממעיקי הגיהינום" הוא כל הזמן הגן על היהודים
חח עזבו, לא קשור.....) שורה תחתונה- ג'וני הכי לא אנטישמי בעולם.
(ותודיעי לחברות שלך.... )

anush91

New member
נכון, אני זוכרת איך הוא הגן על היהודים בסרט

זה היה מצחיק, אבל נורא התגאתי בו חח.

tali44

New member
כן, חח אני וחברה שלי התלהבנוו.........../images/Emo99.gif

אנטישמי? ../images/Emo12.gif מה פתאום!=] ../images/Emo13.gif../images/Emo31.gif

ג'וני אמר כבר המון פעמים שהוא רוצה להגיע לישראל...=]
וארוסתו לשעבר (וינונה ריידר) היא יהודיה, כך שאין סיכוי שהוא אנטישמי אם הוא התארס עם יהודיה.=] תגידי לחברות שלך שג'וני שלנו לא שונא יהודים, ואפילו להפך...=]

פאני14

New member
ממש לא!

כמו שהרבה בנות פה אמרו, ג'וני היה מאורס לוינונה ריידר שהיא יהודיה, שם המשפחה הקודם שלה, לפני שהיא שינתה, היה הורוביץ, עכשיו תגידו לי אם יש שם יותר יהודי מזה?

tali44

New member
אהה ו... (סליחה שאנ מפריזה בהודעות אבל)

אם כבר אנטישמי זה סאשה בארון כהן שהוא יהודי. לא יודעת אם לקרוא לו 'אנטישמי' אבל בואו נאמר שהוא לא ממש מרוצה מהיותו יהודי והוא לא חסך את אמירה זו בציבור. למשל שרצו עם לסגור לו את האתר או משהוא הוא אמר :"אני לא מתפלא שרוצים לסגור את האתר ליהודי הזה". או משהוא כזה. ואילו ג'וני מעולם לא אמר דבר כזה. (סתם הייתי צריכה לפרוק כי סאשה זכה בגלובוס הזהב במקום ג'וני על התפקיד ב"תיבה של איש מת" ואילו ה'בוראט' הנחמד זכה במקומו!!

nitzan s

New member
איכסס אני שונאת את הסרט הזה בוראט

כאילו האמת שלא יצא לי לראות אותו אז אני לא ממש יכולה לשפוט אבל לפי הפרסומות הוא נראה לי ממש כמו סרט שאני אשנא הוא מזכיר לי את התוכנית של רנו פסקל בערוץ ביפ שגם אותה אני לא ממש מחבבת! ועוד הוא זכה במקום ג'וני חתיכת חוצפן!! ובקשר לזה שג'וני אנטישמי תגידי לחברות שלך שיבדקו ת'מקורות שלהן יביאו הוכחות ואז רק יתחילו להפיץ שמועות שקריות שכאלה!!

למעלה