ג'ונגו

טפיוקה

New member
ג'ונגו

טוב החלטתי להתחיל שירשור על ג'ונגו... טוב למי שלא יודע זה ריקוד, הומצא לפני הסמבה ועכשיו בשנים האחרונות מנסים לשקם אותו... אז אני אישית אתאהבתי בו לגמרי, אחרי כל אימון אנחנו נשארים ומנגנים, (המקצב הוא קצת שונה וגם המכיאות כפיים) והכי חשוב רוקדים! טוב אז מי שמכיר ומי שלא, מקווה שעזרתיואני מצפה לתגובות ממי שמכיר וגם ממי שלא....

Ze Colmeia

New member
אני חושב שעשו את זה

אצלינו פעם, זה גם ריקוד אבל לא סמבה, אבל אני לא זוכר את השם של זה...

טפיוקה, מיי לאב!../images/Emo24.gif

את כמובן תלמדי אותי באימון הבא, נכון? נסי לפחות... אה ואני חושבת שאני הולכת להוסיף משו על קשישי לחתימה שלי, אבל זה כבר למחר בבוקר אם תבואי

Repolho

New member
כן....

הג'ונגו הוא באמת ריקוד ממש מגניב... ת'אמת שראיתי אותה פעם ראשונה השנה בברזיל וממש התרשמתי.. אני מתאר לעצמי שאת תלמידה של בן או רותם.. בכל מקרה,גם אני מעריץ ממש גדול! אם תוכלי לבקש מהם קצת מילים לשירים זה יהיה מגניב.. ביי בנתיים...

טפיוקה

New member
מי אתה?

אני יודעת שיש שירים באינטאנט, שמעתי כמה אצל בן, אבל זה אחד התלמידים צרב לו, חתפש איפשהו אני בטוחה שתמצא...

TaJu

New member
הוא כרובי מרחוב סומסום.

שמתאמן אצל צ'יגרי והוא שקסי להפליא. (אני מצפה לתגובה ממך דימי שאומרת: "כן תר, גם אתה שקסי... היית עושה אותך בחוף הים לאור נרות.")

Arrogante

New member
אוו סופסוף אני רואה פה חברה מאבאדה

ממש יכרישים...תר וג'ימי מה קורה אחים שלי ??!!?!?! זה איתי... (arrogante)...קיצר תר מכיר אותי (ג'ימי פחות) חחח צחוקים אקסטותתת!!!!!!! יאללה Abada Capoeira ===> Meu Vida

למעלה