גונגו קצת התגעגע

גונגו קצת התגעגע

למה גונגו לא יודע גונגו היה לו שבוע מגנוב גונגו האכיל נחשים בכלוב גונגו יש לו חבר חדש גונגו יתחיל לגדל נחש גונגו הופיע בירושלים גונגו נישא על כפיים גונגו משמח ילדים גונגו אליל ההמונים גונגו אכל כנאפה מתוקה גונגו ביקר בכנסיה גונגו קנה גמל מעץ זית גונגו רכש שטיח בדואי לבית גונגו יש לו חברים חדשים גונגו מבסוט עד העננים גונגו היה בגן החיות גונגו אוהב אריות גונגו רוצה בספארי לעבוד גונגו דובים ילמד לרקוד גונגו יאלף פילים גונגו ילמד קופים גונגו קוברות ירקיד גונגו לארס עמיד גונגו החזיק עקרב ביד גונגו בכלל לא פחד ! גונגו מתגעגע לביציות עין גונגו חשב שגם היא בירושלים גונגו קצת התבאס במסיבה גונגו רצה להכיר אותה גונגו רצה לבקש סליחה גונגו לפעמים אוהב אותה גונגו עליה לא מריק גונגו כבר לא מדחיק גונגו קצת מאוהב גונגו יעשה לביציות נעים בגב גונגו ירד לביציות גונגו יביא לה בתנוחות גונגו ינשך לה בעדינות בתחת עד שביציות תגמור מנחת ! < גונגו חזר מחופשה בירושלים במהלכה התגעגע ל
>

גונגו לא מתאים לפורום...

גונגו נוסע לירושלים ואני עוד לא היתי בפתח תקוה. גונגו מתהולל ועושה קניות באויר הרים ואני תקועה במטוסים עם אויר בלחץ קבוע. הדשא אצל גונגו יותר ירוק ויש לו גם תנוחות לי יש בקושי תנוך אחד. לגונגו יש כומר וחומר ואני אוכלת חסה והנחש של גונגו...? זה כלב? אינשטיין תוהה אם הצליחה להעבר את המסר

Dan_Kap_

Active member
לפי מה שאני רואה

המסר נשאר כולו אצלך, איינשטיין...

לכל איש יש גונגו

לכל איש יש גונגו שנתן לו אלוהים ונתנו לו אביו ואימו לכל איש יש גונגו שנתנו לו קומתו ואופן חיוכו ונתן לו האריג לכל איש יש גונגו שנתנו לו ההרים ונתנו לו כתליו לכל איש יש גונגו שנתנו לו המזלות ונתנו לו שכניו לכל איש יש גונגו שנתנו לו חטאיו ונתנה לו כמיהתו לכל איש יש גונגו שנתנו לו שונאיו ונתנה לו אהבתו לכל איש יש גונגו שנתנו לו חגיו ונתנה לו מלאכתו לכל איש יש גונגו שנתנו לו תקופות השנה ונתן לו עיורונו לכל איש יש גונגו שנתן לו הים ונתן לו מותו. בברכת קופי פייסט שלום ולהתראות

תנו גונגו לגבר

ובואו אחרי שעה לאסוף את השיירים. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Dan_Kap_

Active member
בשביל זה יש

בעיריה מחלקת תברואה ווטרינר עירוני - שיריבו ביניהם על מי אוסף את הגונגו...

sad/one

New member
מי צריך שמיכה בקיץ ?

חשש קל לבעיית שמיעת הנקרא (ככה זה שאני מקריא לעצמי את התשובות ולא מקשיב)

א י ל ה

New member
זה

סליחת פיקה, מה שאין לי. כזאת של קיץ. יש לי חשד שהיא נאגרה יחד עם הסיביריים. אני מקווה שכמוהם, באביב היא תשוב בחזרה.

למעלה