גונבת כותרת

גונבת כותרת ../images/Emo47.gif

לפני זמן לא רב, הגיע הצלצול הגואל את נשמתי. בת בריתי בבית החולים בישרה: הוציאו לו את ההנשמה הוא נושם לבד, הוא ער, לא מדבר עדין, היא מספרת, שהיא התקרבה אליו הוא התרגש נורא, ראו את זה על המכשירים... ולכן, לא רצוי לבוא אליו עכשו, כשהוא רק התעורר ועדין בטיפול נמרץ. תוך ימים יעבר למחלקה אני מקווה, ואז אוכל סוף סוף לשמוע את קולו. כולי התרגשות ודמעות ותקוות רוצה לשמוע את קולו, רוצה לשמוע שהוא בסדר. יודעת שעכשו בכלל אין לי סיכוי לסוע ולראותו, אבל הוא יהיה בסדר, אני מקווה ואז... השמים הם הגבול.
של תודה לכולם רשפים של שמחה והתרגשות.

ידעתי ש.....

היי הילה הנה, שוב אנחנו נפגשים
ידעתי שגם בית חולים זה מקום נהדר להכרויות וגילוי רגשות חיבה ואינטימיות. כשהייתי בגיל 17 אושפזתי בבית חולים לכמה ימים ארוכים. "כישוריה הבולטים" של האחות גלית התימניה מלווים אותי מזה שנים ארוכות. מעניין עד כמה בלטו כישוריו של אותו חולה מונשם שכל כך נקשרת אליו... ו/או אולי אהבת נשים סוערת צמחה לה שם בין הסדינים ("בת בריתי וכו´ וגומר) בכל אופן... תמיד תמיד תמיד "השמים הם הגבול"
צ´או

מייקי69

New member
נו, באמת....

כאילו שלא מספיק לי שיש יודעת לגעת וחייבת לדעת, אז הנחיתו פה את רשפים ורסיסים פלא שהיודע-ולא-נוגע-אבל-חייב-לדעת לא יודע מימינו ומשמאלו. ראבאק!!!! אין לכם שמות חיבה?????

אש לי

New member
ואוווווווווווו../images/Emo39.gif../images/Emo79.gif../images/Emo39.gif../images/Emo79.gif../images/Emo39.gif

ישששש נתת לו כוח לחיים! רק בריאות!!!!!

קורין1

New member
אש.............איזה כייף, את כאן...

ואני חיפשתי מהיכן מגיע החום אוהבתתתתתתתת ומאושרת שאת כאן תני
חזק

redredole

New member
הפתעה ../images/Emo28.gif תראו מי פה!!!!!!

היי אש לי איזה יופי לראות לך כאן מתי שאת יכולה מתי שאת רוצה ביום ובלילה את עושה לכולנו את היום

קורין1

New member
רשפים................../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

ידעתי שזה יקרה...... לא אתפלא שהוא מאושש בזכותך... ואני מאושרת בשבילך.... קחי המון

למעלה