ג'ון סנו

ניר4819

New member
ואני לא מסכים

בעיני השחקן שמגלם את ג'ון מוצלח מאד, וגם מעביר יפה את רוח הדמות. ומה מפריע לך בסנסה? אני מבין את הבעייתיות עם סרסיי, שבאמת מוצגת באופן קצת סימפטי מדי, ביחס לספר, אבל מה הבעיה עם סנסה? אני חושב שהשחקנית טובה, ותופסת את סנסה היטב.

ג'ון, סרסיי וסאנסה [דווקא אין ספויילרים]

מסכים מאוד לגבי סרסיי וסאנסה! לגבי ג'ון אני בהתלבטות. כי מצד אחד by the book הוא באמת מופק נכון - הדמות עושה את הדברים שג'ון אמור לעשות, מתנהגת כמוהו, וכו'. אבל באמת משהו חסר. אני חושב שבניגוד לחלק מדמיות הPOV שמעבירים בסדרה, איך שהציגו את ג'ון בסדרה לא מצליח להגיע לעומק של לקרוא עשרות עמודי POV שלו. לי יש תחושה שמשהו חסר, למרות שקשה לשים על זה את האצבע. כשאני חושב על זה לעומק, אני חושב שהדברים קצת השתפרו בפרקים האחרונים - כל הצחקוקים הנעריים של ג'ון עם סאם או שאר החברים והגיבוש שלהם, קצת מוציא אופי מג'ון, אבל לדעתי פספסנו אותו בעיקר בפרקים הראשונים - כל הקשר שלו עם קייטלין נרמז מאוד מאוד דק ובכלל לא בא לידי ביטוי. הסצנה שלו עם אריה לדעתי עברה מאוד רע. אז לסיכום - אני חושב שתחילת הסידרה לא הצליחו להעביר את ג'ון בצורה חזקה, ושהם הולכים וסוגרים את הפער.

is00

New member
ג'ון וסאנסה.

אין לי מה להגיד על סרסיי, כי זאת לא סרסיי של הספרים, אז אני אגיב על ג'ון וסאנסה... אני חייב להודות שממה שראיתי לטעמי סופיה טרנר(סאנסה) היא כנראה השחקנית הכי גרועה בסדרה. לטעמי היא עושה את הכל לא נכון. לא אמינה בגרוש במשחק שלה. לגבי ג'ון - כמו שצוין פה קודם, קיט הרינגטון(ג'ון) הוא יותר מדי...רך. יש לו מראה יותר מדי ילדותי/נערי. מבחינת מראה לטעמי היו צריכים לקחת שחקן עם מראה יותר בוגר ו...מחמיר. אני בהחלט מבין את כל מי שמאוכזב מהמראה של ג'ון בסדרה.

Blade Of Fire

New member
אבל מה לא בסדר בסאנסה?

כאילו.. סאנסה בספר הראשון היא כולה aur head מוחלט שלא מבין בגרוש מה הולך מסביבו. אני חושב שהשחקנית מעבירה את הדמות המטומטמת הזאת בדיוק כמו שצריך.

is00

New member
הדרך שהיא מעבירה את הטקסט.

ההעברה של שורות התסריט של סופיה, לטעמי הוא לא אמין. קשיח מדי וקצת חסר רגש.

amberos

New member
זאבים? היו זאבים?

אני רק ראיתי כמה כלבלבים חמודים... בקשר לגון, הוא בסדר, אולי הוא ישתפר. רק התלתלים האלה לא קשורים בכלל. סאנסה לפי דעתי משחקת בסדר גמור. תמימה וסנובית

ellendili

New member
בקטע שאוב התחיל לנבוח חשבתי שאני אקיא.

זה נשמע כאילו הסדרה חורגת מן המקור באורח

קיצוני. מוריד את החשק לצפות. אחי בבית מוריד לי את הפרקים. אבל...

אילם. חד וחלק.

מוזכר כמה פעמים במהלך הספרים שאוב מעולם לא הוציא קול. ובמקום אחד או שניים אפילו משתמשים במילה אילם.

is00

New member
אולי בשבילך.

למיטב זיכרוני כשהם מצאו את הזאבים(בספרים) ג'ון מצא את אוב בגלל שהוא שמע אותו מוציא קולות, אז למה החלטת להפוך את אוב לאילם? רק בגלל שהוא כל כך שקט שאנשים בספרים כינו אותו אילם פעם או פעמיים? באמת?!

לא כתוב שג'ון שמע אותו מוציא קולות.

כתוב שהוא הקשיב. יכול להיות שכשאוב התגלגל הוא השמיע רחש. ג'ון קרא לו אוב בגלל שהוא לא משמיע שום קול. כשאני קורא לו אילם, זו לא פרשנות. אני לא זוכר בדיוק איפה, אבל נדמה לי שאנשים שהכירו אותו טוב קראו לו אילם. נדמה לי שבזכרונות של קיץ, מנקודת מבטו של בראן, הוא מכנה את אוב האח האילם.

is00

New member
הוא קרא לו אוב בעיקר בגלל המראה שלו.

פרווה לבנה, עיניים אדומות ו...סביר להניח גם בגלל שהוא כל כך דומם כשהוא נע.

לא. זה כתוב מפורש בספרים.

בפרק על המשתה שערך לורד וינטרפל למלך רוברט ולפמלייתו, דרך עיניו של ג'ון שלג. בנז'ן שואל את ג'ון על הזאב שלו וג'ון אומר שקרא לו אוב כי לעולם איננו משמיע קול. היום קראתי את הפרק בסופת החרבות בו ג'ון נפרד מאוב לפני הטיפוס על החומה עם הת'נים והפראים. ג'ון שולח את אוב לטירת שחור. כאשר ג'ון מחפש את אוב הוא מוצא אותו על פסגת הגבעה. אוב יושב על אחוריו ומביט בירח בשקט. ג'ון מציין שאוב מעולם לא יילל, אבל משהו בכל זאת משך אותו אל הגבהים.

למעלה