ג'ון מרטין

nik19864

New member
ג'ון מרטין

אתם מזכירים הרבה בפורום את ניק דרייק, אל סטיוארט, קט סטיבנס ועוד...הכל טוב ויפה אבל...מה עם להזכיר גם את ג'ון מרטין, שהוא לא פחות גדול מהשמות שצויינו לעיל וחייב להיות מוזכר באותה נשימה איתם? רוצים הוכחות? ב-LONDON CONVERSATION ( אולי בעוד אלבומים ) התשובה!!!

epitaph

New member
זה שלא מדברים עליו...

לא אומר שלא מכירים או אוהבים אותו, דווקא בפורום השכן דיברו עליו פעם לא מעט. בזכותם קניתי את Solid Air שלו, שאני מאוד אוהב וגם שם תוכל למצוא את התשובה שאתה מחפש אבל האלבום שלו שהכי עושה לי את זה (ואני די בטוח שכמעט אף אחד פה לא יסכים איתי) הוא האלבום איתו הכרתי את ג'ון מרטין, Road To Ruin השילוב כאן בין הג'אז לפולק הוא אדיר וזכור לי שכבר שאלתי על שילובים בסגנון אבל בקושי הגיעו התשובות (חוץ מהמובנים מאליהם כמו מונדנס של מוריסון ופה ושם פול סיימון).

giloni

New member
ג'ון מרטין

מדובר גם מדובר. היו כאן כמה שרשורים עליו בעבר אבל תמיד נעים להזכר שוב בטרובדור הנהדר הזה, שממשיך להופיע ולהקליט עד היום. הוא אמנם הוסיף כמה קילוגרמים למשקלו ונראה היום כמו קאובוי דשן מטקסס אבל הקול שלו נשאר נפלא כמו תמיד. את Road to Ruin הזכרתי כאן ואפילו כתבתי עליו סקירה. אלבום מקסים. הג'אז הרך שמטפטף אל המלודיות והקול הנהדר שלו, שנשנמע כמו טום וויטס מזוכך - מה צריך יותר?? הבחור עומד כתף אל כתף ליד גדולי הטרובדורים הבריטים: ריצ'ארד תומפסון, קט סטיבנס, אל סטיוארט, ראלף מקטל ועוד. יקי

melancholy man

New member
../images/Emo45.gif

ונשמח לכל איזכור שלו, בהחלט יוצר יוצא דופן ומעניין.

למעלה