ג'ון לנון

]: יום עצוב

מה שכן היה נחמד, באתי היום לתיכון, וכמו כל יום נכנסתי בדיכאון למסדרון ופתאום אני רואה על הקירות "פוסטרים" מצולמים של הביטלס, ומודעה ליידם מהמורה לפיזיקה שהוא עושה הרצאה על ג'ון לנון, על 25 שנים לפטירתו. הוא ממש ביטלמאן רציני [: בכל מקרה ממש נגנבתי כשראיתי שתהיה הרצאה וזה...ומה זה חיכיתי לזה שזה יהיה! אז ההרצאה הייתה קצת משעממת כי הוא לא ידע איך להעביר אותה, אבל הוא הראה לנו מלא דברים מגניבים על הביטלס וכל המורים התלהבו ודיברו גם. אבל עדיין עצוב ]: מתגעגעים אליך, ג'ון

YOasis

New member
די! איזה מורים מגניבים!

ובאמת יום עצוב! יהי זכרו ברוך!
אצלנו בכלל לא הזכירו את זה... חרא של בצפר!

הו, כן, הוא מורה נחמד למדי

רק שהוא קמצן רצח על פריטי האספנות שלו!!! את כל הדברים שהוא רצה להראות לנו הוא הביא עטופים במגבת בתוך תיק נסיעות ענק בצבע חום...והיה אסור ליגוע בהם!!! ]: מה יש לך?? תן לפחות להציץ על האנתולוגיה או משהו...]:

ALiCiA SpInNeT

New member
יה../images/Emo10.gif ../images/Emo16.gif

אמור להיות היום איזשהו אירוע בסינמטק או משהו. לא? אם למישהו ידועים הפרטים זה יהיה נחמד אם הוא יחלוק:(

poohandme

New member
../images/Emo16.gif.

אנשים מאוד נחמדים אצלי בבצפר אירגנו איזה מין טקס קטן. הם שמו חוט מסביב וכתוב עליו 25 שנים וכל מיני תמונות קטנות של צבעים כאלו00 הם הקריאו דברים ושמו מוזיקה ברקע. חבל שלא ידעתי על זה ובאתי וראיתי רק כשכולם כבר קמו;[ אבל נתנו לי מדבקהP: כולם שם היו עם משקפי ג'ון לנון כאלו. לפחות 15 אחוז
. היו ככה 20 אנשים. שזה מספר יפה מאוד בהתחשב בעובדה שזה הבצפר שלי-.-

WonderwallX

New member
../images/Emo16.gifיהי זכרו ברוך../images/Emo16.gif

אחד מגדולי האומנים שהיו אי פעם

למעלה