אין לי מושג לגבי למצוא, אבל
מה שקורה בו זה ככה: ג'ון ומרי דוו הם לכאורה משפחה מאוד רגילה שמתיימרת להיות בעלת חיים נוחים וללא הפרעות, רק שבעצם כן יש בעיה קטנה- שג'ון דוו מטורף. הוא מתעלל בילדים שלו, מכה אותם עד מוות, יש איזה קטע שם שהוא מחביא חתיכות של השכן שלו שהוא רצח (אולי אני מתבלבל, והשכן רצח מישהו ומחביא אצלם), והכל מתואר בצורה נורא משעשעת של- יש לנו חיים רגילים מאוד רק שלפעמים.. נגיד: החיים היו כמובן רגילים מאוד והכל היה נהדר, היינו יושבים ומפטפטים אני ואישתי הנפלאה מרי, הילדים הנחמדים שלנו, ממש נפלא, חוץ מאותו ערב קטן, אבל זה באמת כלום, סתם ערב אחד, שלא קרה בו שום דבר רציני, רק שאחד הילדים שלנו אמר איזה משהו קטן, באמת שום דבר, אז (ופה הוא יוצא משליטה) תפסתי אותו, סובבתי לו את הצורה, חתכתי לו את המרפק, הנפתי אותו מהברך וחבטתי עם הראש ברצפה שלוש פעמים, קפצתי לו על הבטן עד שהוא הקיא את כל האיברים הפנימיים, חתכתי לו את הירך בסכין יפנית, אספתי את הדם בדלי, ודחפתי לו את הראש פנימה עד שהוא מת מחנק(ופה הוא חוזר להיות נורמלי) אבל זה באמת שום דבר חוץ מזה הכל בסדר. ממש נהדר. הכל מצויין, אה וגם מ.. עד שמבינים שהכל לא בסדר. זה קטע קורע. ד"א כשהוא נורמלי- הוא נרא מסביר פנים וחביב וחייכני, וכשהוא מטורף- הוא לגמרי עם מבט של רצח בעיניים. {אה, ויש להם שני בנים ובת, ושתי משרתות} קצת מבולגן, אבל אני לא מספיק יודע בשביל להסביר באמת..