ג'ון אנדרסון

kalimera1

New member
ג'ון אנדרסון

מישו יודע מה הכיוון של ההופעה של ג'ון אנדרסון בספט'? זה עדיין כמו יס? שווה ללכת?

Rudess

New member
לפי מה ששמעתי

זה רק ג'ון אנדרסון על הבמה. וגם ממש לא בטוח שההופעה תתקיים.

kalimera1

New member
זה אכן סולו אבל

מה ג'ון אנדרסן עושה היום?(איזה סוג מוזיקה?). יכול להיות שהוא עדיין נאמן לפרוג.....?

RamiSun

New member
קודם שיבוא....

כי במסגרת הביטולים שהיו עד כה.... הסיכוי הוא נמוך שזה יתקיים. אני אישית אף פעם לא התלהבתי יותר מידי מעבודות הסולו של ג'ון אנדרסון, ללא כריס סקוויר לידו....זה לא זה.

Rudess

New member
הסיבה לביטול אפשרי

דווקא לא נעוצה הפעם באומן אלא במפיק, זאב אייזיק. האנגר 11 המשופץ (שנמצא בבעלות אייזיק) ,איפה שצריכה להיערך ההופעה עדיין לא קיבל את האישורים המתאימים לכךך, אי לכך למשל הוזז פסטיבל מטאליסט לחוף פלמחים ולא נערך בהאנגר 11 כמתוכנן.

Queen Cole

New member
בימינו...

הסיבה גם יכולה להיות משטרה עצלנית ולא מתחשבת...

MajorWinters

New member
יש לו כמה דברים טובים...

כולם כבר דיברו על Olias וכו' ויש גם את Animation. אמנם שומעים את הסאונד ה80יזי, אבל הוא בסך הכל אלבום לא רע בכלל עם כמה שירים מצוינים.

orbiti

New member
אני דווקא מחבב אותו

אין באלבום הזה לחנים באמת משמעותיים (למעט הקטע השני, שיש לו לחן ממש חמוד, שמזכיר קצת את השירים של יס מ- The Yes Album), ורוב הקטעים הם בעיקר משפט קצר ומדיטטיבי שחוזר המון פעמים, אבל יש לאלבום הזה סאונד חמוד ומעניין שאני די מתחבר אליו ברמה האווירתית. לא הייתי ממליץ על האלבום הזה בשום אופן לאנשים שלא קמים בבוקר עם רילייר והולכים לישון עם טיילס, אבל יש לו קסם מסוים שאני יכול להינות ממנו. אני לא חושב שהאלבום הזה הוא רוק מתקדם, או רוק בכלל, לעומת זאת - מקסימום פולק היפי.

למעלה