גוןגון שלום

מלכה411

New member
גוןגון שלום

אני ראיתי שהעלת תמונות של תהראן מאוד התלהבתי מהן אני מבקשת בבקשה שתעלי את הלינק שוב ורק אם את יכולה..:)) מודה לך מקרב לב..:))

niya

New member
מלכההההההההההה

ג'ון ג'ון תענה לך רק במוצ"ש או מחר

פרויז1

New member
ששש.. הערת את כל השכנים, התקשרו לעיריה

והתלוננו. בינתיים : להיזהר בשימוש בסלולארי. https://mail.google.com/mail/?hl=iw&shva=1#inbox/12637cc734cd7791 ברקע תאזינו לשיירים הנהדרים שאל ברא !!! הזמרת שוהרה. http://www.backupflow.com/song/7412.htm

niya

New member
יקירי../images/Emo24.gif

שמת כאן קישור ישיר למייל שלך - שאנחנו לא יכולים להכנס אליו... תצטרך לשמור את הקובץ ולהעלות אותו שוב

פרויז1

New member
את מפילה את ליבי !!!

ענקקקקק!!! במסגרת דואר זבל שאני מקבל בכמויות ממליון כתובות : איך קוראים לפיל ששם לך רגל - מפיל איך קוראים לפיל שהביאו אותו לארץ באוניה - מעפיל איך קוראים לפיל שגנב סוכריה מהמכולת - פילח איך קוראים לפיל שעשה טיפול לייזר - אפילציה ואיפה הוא עשה את זה - בנטוראפיל .... מה עושה פיל אצל קוסמטיקאית - פילינג איך קוראים לפיל עם מחלת הנפילה - אפילפסיה איך קוראים לפיל שיורד על פילה מול כולם - משפיל מה עושה פיל בשיעור חשבון - מכפיל איך קוראים לפיל נדיב - פילנטרופ מה אוכל פיל פולני - גפילטעפיש איך קוראים לפיל שמרגיש - feel איך קוראים לפיל מהכוח של האו"ם - יוניפיל איך קוראים לפיל ענק - נפיל איך קוראים לפיל טורדני - טפיל

JUN JUN

New member
היי מלכה...זו הייתה דוטקצי

שהעלתה את הדברים היפים, ובכלל מעלה כל מיני דברים יפים בזמן האחרון..לא אני תבקשי ממנה

פרויז1

New member
ל../images/Emo47.gifמלכה חנום

הדוברת הפרסית הכי אוריגינאלית פה : תני לנו תרגום, למשאפילואני לא מבין. בבקשה : نکات زیر را به خاطر بسپارید...و..جدی بگیرید Answer the phone by LEFTear برای صحبت با موبایل از گوش چپ استفاده کن Do not drink coffeeTWICE a day روزانه بیش از دو فنجان قهوه ننوشید. Do not take pills withCOOL water قرص و داروها را با آب خیلی سرد تناول نکنید. Do not have HUGE meals after 5pm بعد از ساعت 5:00 از خوردن غذای چرب خوداری کنید. Reduce the amount of TEAyou consume مصرف چای روزانه را کم کنید Reduce the amount of OILYfood you consume از مقدار غذای چرب و اشباع شده با روغن در وعده های غذایی کم کنید Drink more WATER in the morning, less at night در صبح آب بيشتر و در شب آب كمتر بنوشيد. Keep your distance from hand phone CHARGERS از گوشی موبایل در زمان شارژ شدن دوری کنید.. Do not use headphones/earphone forLONG period of time از سمعکهای تلفن ثابت و موبایل برای مدت طولانی استفاده نکنید. Best sleeping time is from10pm at night to 6amin the morning بهترین زمان خواب از ساعت 10:00 شب تا ساعت 6:00 صبح است Do not lie down immediately after taking medicinebefore sleeping بعد ازخوردن دارو فورا" به خواب نروید. When battery is down to theLAST grid/bar, do not answer the phone as the radiation is 1000 times زمانیکه باتری موبایل ضعیف است با جایی تماس نگیرید و تماس کسی را جواب ندهید چون در این حالت امواجی که گوشی منتشر می کند 1000 برابر است. Forward this to those whom you CARE about لطفا" اين نامه را به هركسي كه نگران سلامتي او هستيد بفرستيد

niya

New member
מה יהיה אתך?../images/Emo6.gif

זה לא עובד עם קישור ישי לאי-מייל שלך

niya

New member
../images/Emo6.gif ברור שיצליח

אתה מחובר לדוא"ל שלך עם שם משתמש וסיסמא. תבדוק מה קורה אחרי שאתה log off לאי-מייל שלך... כמו שאתה מעלה את הקישור - אצלי זה מעלה את המייל שלי בלי שום דבר נוסף.

niya

New member
לאאאאאאאאאאאאאאא

זה מעלה את האי מייל שלי בלי הקישור שהעלית, מן הסתם כי הקישור הזה לא נמצא אצלי

למעלה