גומרת?

גומרת?

רק לאחרונה התחלתי לאונן..והדבר היחיד שגורם לי הנאה זה רק לחץ על הדגדגן, כמה שיותר מהר וחזק יותר טוב. אחרי 5-10 דקות אני מרגישה למשך 5 שניות ככה, כביכול מה שנשמע כאורגזמה: מן רעידות וכיווצים, אבל אחריהם לא מגיעה תחושת השחרור, אלא מיד אחרי הדגדגן נהיה ממש רגיש והמגע מתחיל להציק. מאחר ושמעתי הרבה פעמים "כשתגמרי תדעי", מוזר לי שאני לא יודעת- אני לא מרגישה תחושות של שחרור והקלה וכיף בלתי נורמלי אבל עדיין זה פחות או יותר תאור של אורגזמה, ואם זה לא אורגזמה אז מה זה כן? ואיך כן אפשר להגיע לאורגמזה? =/

סיון 1 23

New member
כן, זאת אורגזמת הדגדגן,

גם אני לא הייתי סגורה על זה פעם... אבל ככה זה. התחושב הבעצם הכי כייפית בזה היא הכמה רגעים לפני האורגזמה, והאורגזמה עצמה, כלומר השיא פחות כיף, ואחרי זה הכל מאוד רגיש. זה זה - גמרת.

אוקיי, טוב לדעת

או שלא, ציפיתי לקצת יותר מזה.. אבל לא משנה.
תודה!

שגיתא

New member
מתחילה יקרה שלי ../images/Emo140.gif../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif

קודם כל מזל טוב ובהצלחה, דבר שני ממאוננת ותיקה, למרות שאת לא זוכרת הכל אבל ברוב הדברים החדשים בחיינו כמעט מעולם לא הגענו למטרה
מייד כמו אלופות אלה הרוב הוא תהליך של למידה וזה בעצם כל הכיף
בלהיות אנושיים כל הזמן ללמוד להתפתח ולהנות מתהליך הלמידה כמו מההנאה (שפתאום זה קל יותר
) וכמובן תוך כדי ללמוד מה מתאים לנו לגופינו ומה לא
, ולמרות שאנחנו לא אוהבים להיות "שונים" עדיין הכי חשוב בהכרת המיניות שלנו להקשיב לגוף שלנו
בנושא האהבה העצמית שאת מתארת ייתכן ובהתלהבות הראשונית את נוגעת בעצמך מעט בצורה גסה מידי ואולי בתדירות כזאת שאת יוצרת לעצמך מקום רגיש למגע ואף כואב
אל תשכחי שמדובר ברקמה עדינה באיזור מאד רגיש ומלא קולטני תחושות, ולא חייבים לגעת מהר כפי שתארת אבל התנסויות שלך יביאו אותך עם הזמן
להכרת הגוף שלך ככה שתדעי מה עושה לו טוב ומה לא כבר ציינתי בעבר לא לשכוח להתייחס לגוף שלך כפי שהיית מצפה מכל מאהב, כלומר באהבה כבוד והכי חשוב להיות קשובה למה שעושה לך נעים אם תהיי סבלנית תלמדי להנות
משלב מדהים של הכרת הגוף שלך עמוק יותר ושל אורגזמה מאוננות איטית יותר שלעיתים אמנם לא יוצרת תחושה של זיקוקי דינור אבל בד"כ יוצרת אפשרות לגלישה מאורגזמה אחת לשנייה ותסמכי
עלי בד"כ הסיפוק מאלה משחרר ומענג לא פחות מהאורגזמה המהירה בכל זאת לעיתים כשאני עם המדהים שלי קורה מצב כפי שאת מתארת לעיתים הגוף כאילו נכנס לכוננות מוגברת של ציפיה ולמרות האוננות ואו המגע האוהב משהו במסר כאילו לא עובר הלאה ומגע ישיר בדגדגן יכול לצור מצב כמו דקירה אפילו במקרה כזה הכי טוב לתת למקום מס' שניות דקות זה משתנה ממקרה למקרה (אני כבר באמת לא ממש זוכרת את הצעדים הראשונים שלי באהבה עצמית אבל לקח לי שנים או לעיתים הרבה זמן לעבור משלב לשלב
התחלתי בערך בגיל 10 והיום אני בת 35 + תעשי את החישוב לבד
) אפשר ממש לנוח או לעבור וללטף איזורים נוספים בגופך שדיים שוקיים ירכיים שיער מאחלת הנאה מרובה במסעך החדש, לסיכום אני יכולה לומר שלמדתי שבאהבה עצמית או עם בן/ת זוג המרכיבים החשובים למגע מיני בריא ומענג שסבלנות, לא לפחד לנסות דברים גם לא הכי מקובלים אבל עדיין לא להגזים ולפגוע בגופך,להקשיב לגופך ולא להתאכזב נורא אם משהו
לא גרם להנאה כפי שציפית או ששמעת ממישהי/ו אחר מה לעשות כל גוף והנאותיו הוא ולא חייבים לעשות
שום דבר אם זה לא עושה לך טוב גם אם נדמה שכל החברה מסביבך עושה את זה בהצלחה שגיתא

למעלה