גומרים הולכים

גומרים הולכים

אני רוצה לספר לכם על פגישה של ערב שיתפתי אתכם כבר במעללי עם המאהב השרמנטי שלי בן ה42 גבר משיכמו ומעלה בכל תחום וגם בתחום הזה מלא חזון, דימיון, משוחרר, יודע מה לעשות ומתי בקיצור בס``מ - בוגר, סמכותי, מנוסה. התרחקתי והתקרבתי חליפות לא התאפקתי נפגשתי אהבתי לראות אותו מהלך בלובי של המלון המפואר אליו לקח אותי, גבוה, חתיך וכל כך נאה, פנים מפוסלות, גבריות, מהלך זקוף וגאה. עלינו לחדר. (זיון ברמה יש לציין) חייכתי, חיבקתי, ישבתי על המיטה. לא לקח דקה והוא הפשיט מעלי את מכנסי העור ואת התחתונים וירד לאן שצריך כבר לא היה קר בחדר הביצועים של גופו החטוב, של הכלי המרשים שמשרת אותו נאמנה ואותי איכות ללא ספק גמרתי, ``שתיים אפס`` הוא אמר לא עברו עוד עשר דקות וגם הוא. שתיים אחת. חיבקתי, שמתי ראשי. ``טוב``, נתקלח ונלך. עכשיו היה הריב. נכון שלי היו טלפונים מהילדים שלי. נכון שלו היו טלפונים משלו. היה אלמנט של לחץ. אבל גומרים הולכים????? אין דבר שנוא יותר מזה. אין דבר משפיל יותר מזה, חסר כבוד, מבזה, שלא לדבר על מקלקל את ההנאה. זכורים לי מאהבים, אמנם בשנות העשרים לחייהם, שחיבקו אותי בין הסיבוב השני לשלישי, וליטפו את שערי. ? נסעתי את כל הדרך בשביל 40 דקות בקושי? ועוד חלקם בריב. נפצה, אמר, אל תכעסי. יהיו עוד פעמים, תראי. ועכשיו אני מתחבטת, האמנם יהיו? האמנם אני רוצה את זה שוב? גומרים, הולכים?!

נ_מתוק48

New member

היי ליבי ליבי לך חמודה אמנם הסקס עשה את שלו ופרק את כל תאוותייך אך אין כמו קינוח מפנק ומלטף ועוטף ומנחם קבלי ממני חיבוק לנחמה }{

למעלה