גומי בסליל

גומי בסליל

שאלה כשאתן ממלאות גומי בסליל כדי לכווץ שימלה לילדה האם אתן מותחות את הגומי או מלפפות סתם כך? משום מה הכווץ לא יוצא מספיק טוב. בקושי מכווץ לי גם בתעשייתית וגם בביתית. אשמח לקבל עיצה...

סליחה על ההתפרצות, אבל לא הבנתי משהו

את שואלת על מצב נניח שאת עושה חצאית ואת רוצה לתפור גומי בקו המותן? זה היה הכוונה? אם כן מה שאני יודעת שצריך לעשות זה- לקחת את היקף המותן שלך ולהוריד ממנו 20 אחוז או שתקחי את הגומי תקיפי את המותן שלך ותוסיפי 1 ס"מ לתפר. עכשיו את עושה את התפר של הגומי. ואז מצמידה את הגומי לחצאית כאשר את שמה שיכה אחת ומותחת לחצד שני ואז "מחלקת" שוב לחצי (יוצא לך כביכול רבעים) ואז כול רבע של גומי מקבל רבע מהבד כאשר את תופרת את בעצם מותחת את הגומי שיהיה באורך של הרבע בד ואז מה שקורה, שיש פיזור אחיד של הגומי עם הבד,. אני מקווה שאנחנו מדברות על אותו דבר אם לא סליחה על ההתפרצות מראש!

שש שבע

New member
התפרצות חיובית

אבל לא לזו היתה הכוונה. אבל אין בעיה שתתפרצי כך מידי פעם...

ו שתי

New member
הכוונה היתה לתפור את הגומי במקום החוט התחתון

(כלומר חוט גומי, ולא פס גומי) כדי ליצור סג מסוים של כיווצים בבד. אני תכף מחפשת ומלנקקת דוגמית.

אוקיי הבנתי וסליחה שוב על חוסר ההבנה הראשוני

פשוט לא הבנתי למה היה הכוונה מראש,. נ.ב. יש לציין שעכשיו יותר אני מתגעגעת למכונות שלי.. כול פעם זה עולה לי בגרון הגעגוע שלי וכן עכשיו זה יהיה הפרוייקט שלי הבא, רכישה של מכונתתפירה כמה שיותר מהר,.

הבורג של הבוכיר - השמיצ'יק הזה שמכניסים לתוכו

את הסליל. אחרי שמכניסים את הסליל מעבירים את החוט מתחת ללשונית קטנה. הלשונית מחוזקת בבורג קטנטן. זה הבורג שצריך לשחרר. משחררים את הבורג בעזרת סיכה *בזהירות*, רבע סיבוב בכל פעם. אם הבורג נופל קשה מאד להכניס אותו בחזרה למקום (שלא לדבר על למצוא אותו...). לי יש שני בוכיירים. אחד לחוט רגיל ואחד לגומי, שנמצא תמיד ליד הגומי, ליתר בטחון.

למעלה