גומיות צד ב2210

Gizon

New member
גומיות צד ב2210

אהלן, כמו אצל כולם הגומיות השחורות בצד מתחילות להתקלף. אני זוכר שקראתי איפשהו ש-HP אמורים לתקן\להחליף את זה בחינם. האם זה עדיין אקטואלי? איפה עושים את הטיפול? תודה

AYELET1

New member
אני חושבת שכן, אקטואלי

חפש מספר טלפון של HP בארץ ושאל שם (אשמח לדעת תשובה... גם לי יש כאלו)

בבקשה, שני מרכזי שירות.

דפנה 9, רעננה. טלפון: 09-8304848. נירים 4, יד אליהו, תל-אביב. טלפון: 03-6365610. מציע ליצור קשר ולבדוק מה הנהלים כיום. בזמנו שלחו לי גומיות כאלו בדואר, ייתכן וגם היום זה כך.

YosMan1

New member
שרות HP מרכז

כתובת: רח' אפעל 6, קרית אריה, פתח-תקווה שעות פעילות: ימים א'-ה' 8:00-18:00 טלפון: 1-700-503-048 ***מנסיון, השרות מאד השתפר מאז שעבר לפתח תקוה. הזועות שעבר כל מי שביקר במרכז ביד אליהו, נגמרו.

הערה על השרות של HP

גם אני זכרתי מזמן את השרות של HP כדבר מזעזע מהימים שהיית צריך לסחוב ליד אליהו מדפסת ושם עוד היו צועקים עליך, אבל כמו שאומר הפתגם הידוע - במקום שבעלי תשובה עומדים אפילו צדיקים גמורים אינם עומדים. אחרי שלא הצלחתי לחבר את הפוקט לסלולרי, ואחרי שגם התמיכה הבכירה באורנג' הרימו ידיים, התקשרתי בלית ברירה ל HP ונדהמתי. הם ענו תוך פחות מעשר שניות, היו מאד מקצועיים (ואדיבים ונחמדים) ופתרו לי את הבעייה, ואם לא די בכך אז למחרת התקשרה אלי אחראית התמיכה שלהם (נדמה לי ששמה הילה וסליחה גדולה אם הזכרון כבר לא מי יודע כמה) לוודא שהבעייה טופלה לשביעות רצוני ושאין לי שום בעיות נוספות. תענוג !

erezstr

New member
מה שנכון נכון

מזמן לא נתקלתי בשירות כזה אישי ונעים ואפילו- מקצועי! ארז

למעלה