גומיה לציריה

Dr Bug

New member
אל תצטער! זכותך! אך לא מסכים איתך...

באילו ספרים קראת את זה שצריך לשים את התפר הצידה? ובאיזה ספר אומרים על סיליקון?! שני דברים שלא תמצא בספרות ה מ ק ו ר י ת של פולקסווגן, כולל מדריכי היינס שונים, וחוצמזה, איך תסביר שהגרמושקה בתחתית, כלומר מול התפר, בעובי שליש מהחלק של התפר?! עכשיו, אשמח אם תעבור שוב על כל הספרות שלך, כמו שאני עשיתי כאשר ראיתי את ההודעה הזו, ואם תמצא שאני טועה במשהו מזה לא רק שאשמח לשמוע, אלא אפילו אודה לך על כך!

רק בשבילך בני, השעה מאוחרת ואין לי סורק אבל

זה נמצא בשני ספרים של היינס 1- בספר הסגול שסרקו אותו פרק 8 עמוד 12 2- בספר היינס הירוק בהיר שהוא ספציפי למנועי 1300 עד 1500 ובעיקר מדבר על חיפושיות בדגם האירופאי (שלא כמו בספר של בנטלי שמתייחס בעיקר לדגם האמריקאי) עמוד 118 פיסקה מספר 6 ובגדול אני יכול לומר שיש אנשים שאחרי יום עבודה יושבים לקרוא ספר טוב או לראות את אח הגדול אני סובל משריטה מכאנית רצינית אז אני יושב לקרוא להנאתי פרקים מהספרים האלו מדי פעם בשביל הכיף אני לא מתיימר להיות מבין גדול, הנושא הזה פשוט היה זכור לי טוב

Dr Bug

New member
תודה רבה, אבל בדקתי גם בסגול

יש תמונה אחת והיא מראה כלפי מעלה, עוד לא היה לי זמן לבדוק מה הם כותבים שם, אנסה מחר. בכל מקרה אני משוכנע לחלוטין בדעתי.

vw forever

New member
בכול ספר מופיע משהו אחר אצלי אכן ב2 ספרים שונ

שונים זה מופיע או למטה או לצד אבל לא למעלה מקווה שרואים משהו בסריקה

התפר חייב להיות כלפי מעלה.

בקלטת של BUGME הם ממליצים לשים את התפר כלפי מעלה בשעה 1 או 11 (תלוי בצד) כי בזויית הזו יש גישה טובה יותר להרכיב ולפרק.

vw forever

New member
מספר אחר של קטשופ היינס אכן מצוין שיש לסגור

את התפר בצדדים על מנת להקל על הסגירה והחיזוק בטיפולים

Dr Bug

New member
קודם כל סחטיין על ההשקעה!

אבל בתמונה הראשונה לדעתי זו הגומייה המקורית, שבאה בלי תפר בכלל, רק בהחלפה הראשונה מתחיל להיות תפר. לגבי הסיליקון, לא נראה לי שהשתכנעתי, אפילו שזה נמצא באחד הספרים, כיוון שבצורה הסטנדרטית אני סוגר תפר למעלה (ועם כלים ספציפיים אין לי בעיית גישה) ובלי סיליקון, ועד היום אין אף חוזר עקב קריעה או נזילה. אבל המון תודה על הדוגמאות, ואני מניח שכל מי שרואה יקח מזה מה שנוח לו.

iDo VW

New member

למעלה