גומיה לציריה

jenia121

New member
גומיה לציריה

יש לי שאלה איפה מוכרים גומיה לציריה אבל הגומיה שמתחלקת לשניים שנסגרת עם ברגים באזור הדרום .

jenia121

New member
כן

אתה צודק בדקתי באי ביי המחיר עם המשלוח 20 דולר בערך 70-80 ש"ח זה מחיר סביר או שיש יותר זול בארץ?

ממליץ שתבדוק קודם בארץ. המחירים של הדברים האל

בארץ הם יחסית זולים ולא משתלם ליבא מחו"ל חלקים שמיובאים לארץ באופן סדיר יחסית. אני קניתי גומיות לטרנספורטר (IRS) אצל לינקר בערך 30ש"ח ליחידה.

efii19

New member
האיכות של הגומייה שלינקר מוכר ירודה מאוד,

וגרמה לי להחליף כ 3 פעמיים עד שקניתי ממקום אחר.

shsh35

New member
+1 אצלי הגרמושקות התייבשו לאחר חצי שנה

והחיפושית לא נסעה כלל ... הם התייבשו כאילו היו כמה שנים טובות על הגיר.. בדוק עם יעקוב ביטל פרט יש לו מסיליקון .

מצטער לאכזב אותכם אבל קניתי מלינקר

גומיה כזו שעל האריזה היה רשום תוצרת גרמניה לפני שנה + והן נראות כאילו קניתי אותן אתמול ללינקר יש דברים באיכות ירודה אבל יש לו גם דברים באיכות טובה ולפעמים מקורי גרמני או ברזילאי פשוט תבדוק

efii19

New member
דק וניקרע מהר מהר, בתקופה מאוד קצרה החלפתי

כמות גרמושקות שלא להאמין, עד שקניתי מסיליקון. טפו טפו כבר יותר משלוש שנים הם מורכבות הכל יבש ושלם.

ben etzion

New member
אני בטוח שחצי ממכם לא יודע איך לשים את הגומי

ובגלל זה אורך החיים של הגרמושקה קצר יותר הגרמושקה צריכה להיות מורכבת בדיוק כמו בתמונה שהתפר נוטה לצד ולא למטה כמו שרבים ממכם מרכיבים התפר הוא החלק הקשה ביותר בגרמושקה ולכן אין בו גמישות ברגע קפיצה במפר או בור הגלגלים עולים למעלה למטה והגרמושקה נמתחת עם התפר יהייה למטה יהייה לגרמושקה פחות גמישות והיא תקרע יותר מהר

Dr Bug

New member
התפר חייב להיות למעלה!!! ועוד...

קודם כל, אם כבר תקנו מלינקר, הוא מחזיק לפעמים גרמושקות של חברת בילשטיין, שקית אדומה שקופה חלקית, אין טובה ממנה וזה מה שאני מחזיק במלאי ועובד איתו. סיליקון זה נחמד ויפה, אבל אני מאמין במוצר המקורי יותר במקרה הספציפי. הגרמושקה, כמו שכבר תראו, דקה יותר בתחתית, כלומר בנקודה הרחוקה מהתפר, וזאת כיוון שאין לה הרבה מרווח וכן מעט מאוד מאמץ בתחתית. בדרך כלל כאשר הגרמושקה חוזרת ונקרעת זה בגלל התקנה לא נכונה או תושבות גיר אחוריות פגומות, ואז הגיר והמנוע שוקעים כלפי מטה והצירייה מוחצת את הגומייה בינה לבין השאסי (הקרניים, או המזלג שמחזיק את הגיר) התקנה לא נכונה היא סגירה חזקה מדי של ברגי התפר, מחסור בשייבות או סגירת הבאנדים לא נכון, כלומר חזק מדי או בצורה שהגומייה נמתחת מדי בזמן פתיחת מהלך מתלה, לכן צריך לסגור ברגש וכן אחרי שהכל חוזק לחזק בסוף את הבאנד הקטן, כאשר דוחקים את הגומייה קצת כלפי הגיר, מה שייתן לה בסופו של דבר מקום להפתח. בהצלחה, ואל תשכחו להוסיף שמן גיר אחרי העבודה. בני

jenia121

New member
שמן גיר

דרך אגב כבר הזכרת שמן גיר לא הבנתי איך מוסיפים את השמן כי לפי מה שראיתי הפקק נמצא על הצד של הגיר יש איזה שיטה או מקום אחר כדי להכניס שמן או שצריך איזה כלי ?

shaye27

New member
בני, מצטער אבל יש לי כמה הסתייגויות לגבי מה ש

מה שרשמתה - קודם כל לגבי הסוג הספציפי הזה של הגומיה- יש לי אותו והוא באמת טוב מאוד מה גם שהוא מגיע עם החבקים ממתכת המקוריים - לגבי הבעיות שגורמות לקריעה- מסכים איתך במילון אחוז, יתרה מזאת גם כאשר אני מרים את הרכב אני דואג למנוע את המגע של הגומיה עם השאסי - אתה בטח יודע איך - לגבי ההתקנה: 1- אני מסכים איתך לגבי זה שאסור לסגור את הברגים חזק 2- לא מסכים איתך לגבי הכיוון - הכיוון לפי הספרים הוא כלפי החלק האחורי של הרכב או הקדמי (כלומר, אם אתה מסתכל על הגלגל אז שעה 3 אן 9) וזה גם הגיוני מאוד, כי אז העומס שנוצר על התפר הוא לא עומס שרוצה לפתוח אותו, כלומר הוא פועל על הצד הגמיש של התפר ולא על הצד שקשיח יותר לכפיפה 3- נקודה נוספת שהספר מציין היא שיש לשים סיליקון - וגם זה מאוד הגיוני כל עוד משתמשים בסיליקון שהוא לא דבק, משמע ניתן להסיר אותו בכל שלב בלי לגרום נזק לגרמושקה ויש כאלו שניתן לקנות - באופן כללי גם חשוב לא להדק את החבקים חזק מידי, צריךלהיות עם רגש ולא לגרום לגומי להתעוות ולסיכום אני עשיתי ככה והכל תקין

jenia121

New member
לגבי הסיליקון

הסיליקון שמים בקטע של הברגים בגומיה לפני הסגירה או מתחת לבנדים על הציר והגיר?

למעלה