אני מעוניין להחליף את הגומיה של החלון הקדמי בחיפושית 68 גרמניה. האם יש מקום עם גומיות איכותיות בארץ? ואם לא- האם הלינק הזה זו הגומיה שאני צריך: http://www2.cip1.com/ProductDetails.asp?ProductCode=C16%2D113%2D121J תודה
הגומיה היא אכן מה שאתה מחפש אבל לא באיכות הטובה ביותר, בCIP מוכרים גם את האיכות הגרמנית. ספק אם תמצא האיכות הגרמנית בארץ או עם מקום לניקל. גומי תוצרת גרמניה. אכן W/GROOVE משמעותו חריץ לניקל אבל שים לב הניקל נמכר בנפרד. כדאי לך לבדוק את הקיטים שכוללים 4 גומיות חלון קדמי אחורי ושניים לצדדים. רון
אם מזמינים לפני ה-31 ניתן לקבל הנחה של 10% (בהזנת קוד קופון DMK בסיום החשבון). יחד עם זה שיש משלוח חינם (לארה"ב) אם מזמינים מעל 50 דולר, ניראה לי אחלה עיסקה. (כמובן בהנחה שיש מי שיביא לך את החבילה מארה"ב)
כן אין מה לעשות לא לכולנו דודים בארה"ב. ולכן על מחיר הקניה+ המשלוח נשלם 47 אחוז מיסים ועוד אגרות שונות ומשונות בגובה של 100 שקלים ויותר. ואם לא הולכים לשחרר לבד אז עמלה לפדקס בשעור 135 שקלים. בהצלחה
החלונות האחוריים שלי הם נפתחים POP OUT אז אני לא יודע אם כל קיט מתאים. אבל הכי חשוב לי כרגע זה השמשה הקדמית אח"כ האחורית ואם זה יצא משתלם אז גם הצדדיות..
אם חלונות הצד שלך הם POPOUT אז הקיט של 4 לא מתאים לך. אני מצרף קישור לגומי של ה POPOUT שים לב בחלונות אלה 4 סוגי גומיות. 1.בין חלון למסגרת הניקל. 2.בין מסגרת הניקל למכונית. 3.בין ציר הפתיחה לחלון. 4.פס קישוט שמכסה על שפת ריפוד התקרה. קישור לגומיות POPOUT. צריך להקפיד על שנת 65 ומעלה CALL LOCK זה לא חלון מונמך. לא כדאי להזמין פריט אחד, שים לב כמה פריטים יותר משתלם מבחינת מחיר המשלוח.