גולש שמתלונן.....

SuPerliNuX

New member
גולש שמתלונן.....

על גושים אחרים שנכנסים ומקללים ואחרי זה נכנסים וממשיכים אני משאיר לכם את הלינק בכדי שתקראו...

SuPerliNuX

New member
../images/Emo140.gifXרתור היקר....

לא לזה התכוונת תסתכל למטה ותראה את הלינק נו מצאת.. אה טוב כנראה שעוד למטה אוףףףף עייף חחחחחחחחחחחחחחח מה לא מצאת עוד טוב מבטיח לך את תסתכל למטה תראה אךךךךךךךךך התעייפתי(תסתכל למטה) ארתור לא היה מדובר בלינק הזה היה מדובר בלינק אחר פשוט לא הסתדר לי אגב לגבי הלינק שפרסמת כל גולש והדיעה שלו ואנחנו מנהלי חדר ערבים ענינו בהתאם. ומעניין איך שמת לינק שאני לא רציתי לפרסם(תסתכל עוד למטה)
Xרתור פעם אחרת תשאל לאיזה לינק מתכוונים

SuPerliNuX

New member
חחחחחחחח עוד הפעם לא הסתדר לי

טוב כנראה שאני צריך לקחת קורס בהוספת קישור . אגב כמה זה עולה

תשלם עבור ההדרכה ../images/Emo6.gif

תראה בצילום מסך שתי דרכים שבאמצעותם אתה יכול להוסיף קיצור של לינק לפה תבחר במה שתרצה
בנוסף אתה יכול להעתיק ישר לתוכן ההודעה ..פשוט מאוד
מתי תזמין אותי לארוחה? הבטחת ולא קיימת

../images/Emo54.gifעיניים ,

אמיר<<<<<<< מומחה בדברים אחרים..
האמת לא היה לי סרגל... סרגל הכלים נעלם לי פתאום

SuPerliNuX

New member
אמיר..........

נו סיפרתי לך לגבי הזה שניהל איתי שיחה ופרסם אותה באחד האתרים הוא טען שאני גזעני וזרקתי אותו מהחדר אז אך למרות שאני לא מצליח להוסיף את הקישור אסביר לכם על מדובר:- גולש נכנס אליי לפרטי ואמר שיש לו שאלה שהוא רוצה להגיד בכללי אז עניתי לו בשמחה רק אני מקווה שהשאלה לא תחרוג מכללי הצ"ט ,ומה שהוא עשה פירסם לינק של אתר ואז נזרק ,פתאום תוקף אותי בפרטי שאני גזעני ולא יודע מה וטוען שהיה לו אשור ממני ,עניתי לו אמרת שאלה ולא לינק ולכן נזרקת אז בקיצור הוא פרסם את זה באחד האתרים,וגם בפורום " איכות השלטון" אמיר אם עדיין יש לך את הלינק של האתר פרסם אותו בבקשה ,כי אני לא מצליח להעלות את זה ,וזה הכל אמיר מי צריך להזמין אני או אתה? יאללה תזמין את השומרים על מנסף(מנסף האוכל הכי טעים שיש )ואל תדאג אני אביא קולה על חשבונך רק

אאאאאאאא סופר, אני זוכר ת'סיפור !!!

אין לי את הלינק
עשיתי נקיון "להסטוריה" . שכחתי לשמור .. איך קראו לאתר ? אתה זוכר ??

X ר ת ו ר

New member
../images/Emo88.gif

פשוט זה הלינק שהבאת לי - אז חשבתי שלזה אתה מתכוון ואני רציתי רק לעזור
בקטנה

SuPerliNuX

New member
נתנתי לך את הלינק בכדי שתבקר .

בקומונה שלנו ,ובכל זאת תודה שניסית לעזור יא פטיש אחד

דלמטית

New member
וואלק סופר..

שיבכה עד מחר, אם הוא בצאט והוא בא במיוחד לפרטי שלך לשאול אותך אפ לפרסם את הלינק או לא, הוא ידע מראש שמה שהוא הולך לרשום בכללי יגרום לו להעפה. כל עוד אתה יודע שאתה צודק שים פס. אחרת זה לא ייגמר. בקשר ללינק שלו בלא-יודעת-איפה, שיפרסם שיבכה, הוא טוען לגזענות? חחח רק אם הניק שלו היה יהודי- ויכולת לדעת שהוא לא ערבי רק אז הוא יכול היה לומר שנזרק כי יהודי... קיצר... יש גם מתוסבכים כאלו <והמון
> אז פשוט תתעלמו ואל תתנו לזה להשביז אתכם. שבוע טוב

למעלה