גולש כמו של אמא

baronm10

New member
גולש כמו של אמא

גולש חומרים 1 ק"ג בשר לגולש 2 בצלים גדולים, קלופים וקצוצים גס 6-8 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות 2 שיני שום כתושות 4 גזרים חתוכים לחצאי טבעות שמן זית לטיגון 1/2 קופסה עגבניות משומרות, מרוסקות 1 כף רסק עגבניות 2 כפות גדושות פפריקה 1 כפית פפריקה חריפה מלח ופלפל שחור אופן הכנה: 1. מחממים שמן בסיר גדול, מוסיפים את הבצל ומאדים עד שהוא משקיף. מוסיפים את הבשר ומטגנים כ-10 דקות, עד שהוא "סגור" מכל הצדדים. 2. מוסיפים את תפוחי האדמה והשום מטגנים במשך 3-4 דקות. מוסיפים את הגזרים ומטגנים 2 דקות נוספות תוך כדי ערבוב. מוסיפים מעט שמן, את כל התבלינים ומערבבים היטב עוד 2-3 דקות. 3. מוסיפים את העגבניות, הרסק, ועוד 1/2 כוס מים. מערבבים היטב ומוסיפים מים עד לכיסוי הבשר. מביאים לרתיחה. מורידים לאש נמוכה ומבשלים 3 שעות המתכון הינו מתכון מקוצר מתוך מתכון גולש עם בצקניות של זיו מווי נט

effyba

New member
נראה מעולה. והנה להבדיל- מעין גולש

ממש לא מבית אמא אלא מהמטבח ההודי בסינגפור:זהו LAMB CURRY מוגש עם תפוחי אדמה מתובלים וטעימים.

timiהאחת

New member
מנהל
נראה נהדר דרך אגב באיזה חלק מהבשר ב

קר אתה נוהג להכין גולש בשר בקר שתיים שמונה איזה מספר הבשר הזה???? נראה נהדר וכל החיתוך שלך משגע אותי כל כך כל כך כל כך אסטטי לילה טוב בטח תבוא לפה שוב בלילה ביי.

baronm10

New member
פילה מדומה -חלק מס' 6

פשוט מעדיף חלקים רזים משומן ,השבת הכנתי עם שייטל זה מה היה מס' 12 יצא מעולה

timiהאחת

New member
מנהל
שייטל מתאים לקבב אבל אם זה מה

שהיה לך גם טוב נראה טעים , תנסה לעשות מכתף מספר 4 הוא גם טעים לא חמש עם הג'יל עם השומנים לפני שבוע קניתי בשר כתף ארבע יצא נהדר אין לי מצלמה ככה שלא יכולתי להראות המשך ערב נפלא והאסטטיות שלך משהוווווווווווו

pirge

New member
תודה ברון ואפי, תמיד גולש מזכיר

לי ברקים ורעמים ובית חם ומשפחתיות נעימה. תודה על התמונות והמתכונים.

אני עושה כזה בדיוק- רק בלי הגזר

זה רך וטעים והילדים מאוד אוהבים את זה תודה על הרעיון לגיוון

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

ששש... אני מנסה לעשות דיאטה.. עליתי הרבה במשקל מאז פסח.. נורא ואיום! אז אני מתרחקת מפה כמו מאש... אתם מפתים אותי יותר מדי

liri לירי

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif את מנסה../images/Emo35.gif

את עולה במשקל
מאז פסח
קטן עליייי
לא תאמיני אבל "בגלל" או "בזכות" הפורום הנפלא הזה, האנשים הנפלאים כאן ובזכות הרעיונות, מאכלים צילומים ושאר ירקות עליתי 20 קילו
טבין וטקילין וזאת לאחר שהורדתי אותן בשילוב מכון כושר
אפשר להפסיק
לאאא

DUKASIT

New member
אני לא עולה במשקל בכלל אבל הבעל

והשכנים מתלוננים
אז מ'כפת לי. תמשיכו כך אתם נהדרים.

מעניין שהנושא עלה ../images/Emo6.gif

בדיוק אתמול בעלי אמר שמאז שהתמכרתי (לפורום כמובן) יש לי יותר "חדוות בישולים". מה דעתכם על הניסוח? מישהו מזדהה? כמובן ששנינו כבר נראים כמו
ים וגם כמו
ות וייתכן שאף מזכירים
ים.

DUKASIT

New member
אוי ואווי איזו תמונה מחרידה

הבעל שלי נהנה מהאוכל שאני לומדת בפורום אבל דיי מתרגז שאני יושבת המון זמן מול המסך. גם אצלכם זה ככה ?

liri לירי

New member
מחד מתרגז

מאידך, נהנה מהאוכל הטעים, מהקינוחים, הגיוון העשיר באוכל, שפע הרעיונות. הריח הנפלא שמתפשט אפילו בחדר המדרגות, כשיוצאים מהמעלית והוא מחייך בהנאה שהריח הטוב יוצא מהבית שלו
דוכסית, תסבירי לו שהכל יחד אין

timiהאחת

New member
מנהל
בעלי רואה אותי מקלידה ואומר לי

בנימה נחמדה לא מתעצבן עוד פעם את בפורום משלמים לך שאת מקלידה במרץ את כל המתכונים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ביי.

למעלה