גולשי פורום סינגלס היקרים

ליילה

New member
גולשי פורום סינגלס היקרים

אני מודיעה לכם בזאת על פרישתי מניהול הפורום. אני חושבת שיש קהילה ענפה של אנשים שחיים לבד בחו"ל ושפורום כזה יכול להיות להם בית חם, להתייעצות, לעזרה וגם לשתף חברים שנמצאים במצב דומה - לבד בארץ זרה... אני מקווה שלמרות עזיבתי הפורום ימשיך לפעול, וטוב יותר ממה שפעל עד עכשיו. משום מה הפורום לא מיצה את עצמו, והפך להיות יותר לוח מודעות הכרויות מאשר פורום פעיל ונעים ובית לאנשים שמתמודדים עם קשיים שונים מאשר משפחות או זוגות בחו"ל. אני מקווה שהמנהל הבא ישכיל לנצל את הפורום בצורה נכונה ולהפנות אותו למקום שאליו הוא צריך להגיע. מאחלת לכל הישראלים שחיים לבד בחו"ל הרבה הצלחה, תעשו חיים, זו תקופה שהיא חוויה שלא שוכחים, ומחזיקה לכם אצבעות שתמצאו את האחד שאתם מחפשים. מרב

ליילה

New member
מעניין לעניין באותו עניין....

אם יש כאן מישהו שהוא אכן סינגל בחו"ל, ורוצה לקחת על עצמו את ניהול הפורום, אפשר לפנות במסרים אלי, או להנהלת הפורומים , לאפרת....

inlondon

New member
תודה ובהצלחה ../images/Emo13.gif

רציתי להודות לך על האתר המוצלח הזה שרק לאחרונה מצאתי אותו. מאחלת לך המון הצלחה באשר תלכי ומקוה שתמצאי את עצמך מבקרת את כולנו שוב פה בפורום...
Good Luck & take Care, Kay inlondon

ipon

New member
ההתחלות תמיד קשות../images/Emo67.gif

אבל אנחנו הסינגלים בחול לא נישבר ובואו ניזכור שאנחנו אנו הסינגלים בחול ואפחד לא ייקח את זה

סלסרו

New member
מרב, 1) מה קורה כעת ללא מנהל/ת?

2) נשמע שאת מאוכזבת כי הפורום לא התפתח בדיוק בכיוון שאליו חתרת - וכי מה? למה שלא תתני לדברים להתנהל ולהתפתח בעצמם, ולנהל רק במקרים נחוצים ונדירים שבהם צריך לרסן? בכל אופן, תודה על הניהול עד עתה - בפורום שרק נתוודעתי אליו לאחרונה.. צבי

ליילה

New member
אז אני אענה לכולם...

אני מצטערת אם הובן שאני מאוכזבת מהפורום, אני לא, אני פשוט באמת לא חושבת שלי יש מה לתרום פה, ניסיתי, אבל אני כנראה לא הבן אדם המתאים. אני בהחלט חושבת שצריך לתת לפורום להתנהל מעצמו, אבל זה רק אחרי שנוצרת קהילה שיכולה לנהל אותו, כרגע הפורום נראה יותר כמו לוח מודעות, ולי אין את היכולת להפוך אותו לקהילה (למרות שאני חושבת שיש הרבה אנשים שיוכלו, ומי שרוצה כמו שאמרתי מוזמן לפנות בבקשה לנהל, אני מבטיחה לעזור מנסיוני בנושא) אני באמת מקווה שתתפתח פה קהילה, אני חושבת שזה פורום חשוב, ויש כאן הודעות שמוכיחות את זה, אז קדימה, כל מי שחושב שהוא מועמד ראוי מוזמן לפנות כדי לנהל את הפורום.

למעלה