גולשי ספות 2 -שבוע 2

Roei152

Well-known member
מנהל
יופי רחל כתבתי את זה ..... ואני יודע שזה לא בגלל הלסביות שלח
שלחו את אפר אליהן.... פשוט תהיתי למה? שלחו אותה אליהן...,ומה בעצם המניעים של אאפרת לצאת למסע הזה..

Roei152

Well-known member
מנהל
למה?
התוכנית מלמדת אונמו לקבל סגנונות חייםם שוהנים... בעונה הראושנה האנשים שאירחו לא היו קיצונים מדי כלומר היו קיצונים אבל בעונה הזאת ... בעיקר בתחום המין ... מיניות שונה ,מוגזמת מדי... נראה שכמעט לכולם יש בעיה בזוגיות בעונה הזאת ושולחים אותםם לאנשים מיניים למשל המארחות של אפרת .. יותר מדי מפריע לי שהן אמרו לאפרת על עשיית סקס במטבח הלוו??? סקס זה אינטמי אפילו אני מסכים עם מונוגמיה אבל לא מסכים עם סקס בבית שלא בחדר שיש אורח ..... מוזיאון הסקס בו גאיה מבקרת לא מפריע לי... אבל חבל על הילדים שמעריצים את גאיה ומתעקשים לראות כל תוכן בו היא משתתתפת מקווה שההורים נותנים הגבלות...

Roei152

Well-known member
מנהל
גולשי ספות 2 -שבוע 2
צפייה מהנה!!! ודיון פורה ...

Roei152

Well-known member
מנהל
המארחות של אפרת
הן זוג לסביות... שאחת מבוגרת בת 50 ומשהו ואחת רק בת 22 לא שיש לי בעיה עם זה ... אבל מה המשמעות של לשלוח את אפרת לשם... הן מדברות הרבה על פוליטיקה ועל המצב בישראל ועל שחרור עצמי...
הן מאוד משחוררות אפילו יותר מדי היתי אומר... "אנחנו הולכות לעשות סקס במטבח " זה לא משהו שאומרים לאורחחים ובטח שלא עושים ואפרת אפילו לא מגיבה על זה....
ירון ואורי חואן המארח שלהם אומר משפט חכם "יש לנו כוחות על פנימיים..." משפט לחיים

Roei152

Well-known member
מנהל
אז איך שגלגל מתסובב
ירון מדבר על אפרת (כן אפרת גוש) שהיתתה בת זוגו פני כמה שניםם....
הוא סוף סוף נפתח לחואן ולא

למעלה