גולשים בזמן-

הדאפי

New member
גולשים בזמן-

למה אהבתי- וכבר לא: אז ככה: כשהתחלתי לראות את הסדרה, בפרקיה הראשונים (למרות שלא מהראשון- ראשון..) אהבתי אותה מאוד. כן, סוף סוף יש סדרה על נושא כזה- ומעניינת! (לא הרבה סדרות מסוג זה עניינו אותי, בעיקר כי היו בהם יצורים "דמויי קרומגס", רעים, שלא אהבתי. בסדרה הזאת זה היה פשוט מעבר בין עולמות, קצוב בזמן, שנתן תחושה שאנחנו עוברים איתם וחווים את כל מה שהם חווים (אני לפחות). הפרק שהכי אהבתי (לפחות זה שאני זוכרת כרגע) היה זה שהיה צפוי מראש- כשקווין ווייד התנשקו. והפרופסור, אוי, הפרופסור בא והפריע להם. הפרק שהכי איכזב אותי היה הפרק שבו הכל היה יכול להגמר בטוב- הפרק שבו הם חוזרים (ויסלח לי מי שלא ראה את הפרק, שאני הורסת לו..) לעולמם, וקווין, שרגיל ששער הבית שלו יחרוק- מגלה שהוא לא חורק- ולכן הוא מסיק שזה לא ביתו ה"מקורי". ואז, רגע אחרי שהם עוזבים, הדלת נפתחת ומתברר שאמו פשוט ביקשה ממישהו (לא יודעת מי..) שיתקן את החריקה! הם היו צריכים להשאר עוד שתי שניות! שתי שניות גורליות.. פרק מאכזב. אחר כך הגיעו הקרומגס (אלה שלא אהבתי בסדרות הדומות) והכל השתנה. ואחרי שכבר לא ממש ראיתי- יצא לי שוב להתקל בסדרה. ואז גיליתי שקווין נעלם! פשוט לא קיים! במקומו יש איזה "מלורי" מעצבן שמחליף אותו! מאז לא ראיתי יותר. לא מעניין בלי קווין.. עד שחזרו שוב הפרקים הישנים. ועוד משהו, סתם כי אני מתעצלת לחפש: מישהו יודע (אני מאמינה שכן) איך קוראים לשחקן ששיחק את קווין בסדרה, והאם באמת יש לו צלקת (קטנה מאוד) על השפה העליונה, או שזה היה חלק מאיפור הדמות שלו בסרט שראיתי בהשתתפותו? (סתם, מעניין אותי ובתקופה שראיתי את הסדרה לא שמתי לב לצלקת). לא כתבתי כלום על הפרופסור, שהבנתי שהוא מת, אבל לא הבנתי מתי וממה וגם לא על קולין- הוא באמת אח של השחקן שמשחק את קווין? ובקושי על וויד- החמודה בטירוף מגי- אני בקושי זוכרת אותה. נדמה לי שהיתה די נחמדה, חוץ מבקטעים מסוימים מאוד מעצבנים (קשורים לקווין..) קרומגס- מעצבנים. לא אהבתי בכלל. וקווין.. השחקן הכי טוב שם* ומה עוד...? *על טעם וריח אין להתווכח חושבת שסיימתי. ביי בינתיים |דאפ|

Lu Tze

New member
אממ... ארר... כן...

כמה תשובות: לשחקן קוראים ג'רי או'קונל (או משהו כזה) ויש לינק לאתר עליו בטאג ליין. הפרופסור מת כי בנאדם בעולם הבית של מגי בשם ריקמן חלה במעיין גירסה מפלצתית של הגולף וור סינדרום והוא היה צריך לגנוב נוזלי מח כדי לשרוד והפרופסור היווה מטרה נוחה. קולין אח של ג'רי במציאות, לא זוכר בדיוק ממה הוא מת, אבל הסבירו את זה כמה פעמים בפורום, תבדקי. בנוגע לרשמים שלך, הם די דומים לרשמים של שאר הפורום. למרות שלדעתי היו כמה פרקים מעניינים עם הקומגס, למשל הפרק עם מחנה האימונים לחצאי-קרומג. ודווקא אין לי העדפה של ממש בין מגי ולוויד. האישיות שלהן שונה לגמרי, וזה לא הוגן להשוות ביניהן רק כי הן הבחורות היחידות בסידרה (נו, יש את האיך-קוראים-לה בעונה ה-5, דיאנה? אבל למי לעזאזל אכפת ממנה?). אגב, יש פה מישהו שכן אהב את העונה ה-5? ואם כן, הוא סובל ממחלת נפש כלשהי?

taltal girl

New member
יש לך טעות../images/Emo9.gif ../images/Emo25.gif

הפרופסור לא מת בגלל שריקמן לקח ממנו נוזלי מוח. הוא לא היה בהכרה מלאה, והוא היה מאוד איטי במה שהוא עשה, אבל הוא לא מת. מאוחר יותר, אם אני לא טועה, הפרופסור הוביל אותם לאנשהו(?) וריקמן ניסה לדעתי לירות במגי, בבקשה תקנו אותי אם אני טועה, והפרופסור הגן עליה. לא ידעתי שקולין הוא אח של ג'רי במציאות. טוב לדעת
ובאמת הפרק עם החצי קרומגים היה מעניין, הוא אחד הפרקים האהובים עלי.

Boran

New member
מה שקרה...

ריקמן חלה במחלה מסתורית במלחמת המפרץ כשהוא היה באיזה מדבר בעירק, שמאכלת לו את תאי המוח. הוא שורד רק ע"י זה שהוא מזריק לעצמו רקמות מוח שהוא "גונב" מאנשים אחרים וכך הם נכנסים לתרדמת והוא נשאר בחיים. ריקמן ניסה לגנוב רקמות מהפרופסור, אחרי שהפרופסור עיצבן אותו, אבל קווין ווייד הפריעו לו באמצע, כך שהפרופסור נכנס למן מצב אוטיסטי שכזה. יותר מאוחר, החבורה של הסליידרס גילו את האמת על ריקמן, והלכו להתעמת איתו על זה- ואז ריקמן שלף אקדח (שאיתו הוא הרג לפני כן את בעלה של מגי), וירה בקווין. במהירות לא אמינה ולא הגיונית הפרופסור דחף את קווין הצידהף נעמד מולו וספג במקומו את הכדור. ריקמן ברח, הפרופסור מת וההמשך ידוע.

Plok2

New member
אם זכרוני לא מטעה אותי

הייתי אומר שאתה טועה בעניין של הירייה. עוד לפני שריקמן ירה, ארטורו חסם בגופו את קווין כמה שנראה נסיון התאבדותי, במקום שכולם יברחו הוא הילך באיטיות וחסם את קווין כאילו הוא רצה למות (רצו לבעוט אותו מהסדרה אז זה מה יש)

Boran

New member
הסלו מושן עשה את זה מוזר

אבל כשריקמן שלף את האקדח וכיוון אותו לקווין אחטורו "זינק" ונעמד מול קווין. זה לא היה התאבדותי, אלא פשוט לספוג כדור בשביל קווין, תרתי משמע.

Plok2

New member
הכוונה היתה לספוג כדור במקום קווין

אבל זה פשוט לא נראה ככה... זה נראה כאילו הוא הולך לשמה. אני דבק בגרסתי

בקשר לקווין כמו שכבר אמרו קוראים לו

ג'רי אוקונל. הצלקת מעל השפה שלו היא אמיתית ולא חלק מהאיפור של הדמות. קראתי על זה פעם (בתור חובבת ג'רי מושבעת) איך הוא קיבל את הצלקת אבל אני לא ממש זוכרת. קולין הוא אכן אח אמיתי של קווין במציאות. קוראים לו צ'ארלי אוקונל.

הדאפי

New member
תודה על כל התשובות

בזכותכם למדתי עוד כמה דברים שלא ידעתי.

Lockergnomie

New member
בקשר לצלקת...

כשג'רי היה בן 11 כלב נשך אותו והוא נזקק ל-74 תפרים או אני לא טועה...

למעלה