גולן מה עושים

john111

New member
גולן מה עושים

ראשית אני רוצה להדגיש שאני לקוח פרטי, אין לי אינטרסים בשום חברה.

לפני כשבוע נידתי את המספרים לגולן. הסיבה היא שגולן מיצג בעיני את המהפכה בסלולרי
וככזה חשוב לי לתמוך בו לקראת תשלום הקנס על אי עמידה ביעד.

אבל עד עכשיו - אכזבה. לא מעט ניתוקי שיחה, בלא מעט מקומות יש קושי בקליטה מה שיוצר קושי
בחיבור לרשת ולוואטס אפ.
האם יכול להיות שמשהו בהגדרות שלי לא טוב (גולש בעזרת איפון והעתקתי את ההגדרות מהאתר של גולן),
האם אחרים יכולים להעיד שזה המצב או המצב אחר?
לפני זה הייתי בסלקום (הגלישה היתה איטית) ובפלאפון (הגלישה היתה סבבה אבל אני מתעב אותם).

אשמח לכל הערה או הארה.
ג'ון

דרוmי

New member
תעשה סריקת רשתות ידנית

תבחר ב golan t שזה על סלקום באופן קבוע והמכשיר לא יבצע נדידה בין סלקום לאנטנות של גולן.אם מופיע לך golan tel בסריקת רשתות אז זה אנטנה של גולן.תדווח אם זה עזר

Darwin Rules

New member
אם אני לא טועה כבר אין T/TEL

הם שינו את זה, נראה כדי שלא יעשו את הפעולה הזו.

עכשיו כשמנסים לבחור רשת ידנית מופיעים 2 שמות זהים של גולן GOLAN T (ואין כמו פעם GOLAN TEL).

כדי לדעת על איזה רשת נמצאים צריך להשתמש באפליקציה (אנדרואיד) שנקראת Network Info II ולבחור לשונית DEVICE שם ניתן לראות תחת MCC+MNC על איזו רשת נמצאים. 42502=סלקום, 42508=גולן.

במכשירי סמסונג אפשר לראות את המידע ללא אפליקציה אם מקישים בחייגן כוכבית->סולמית->אפס->אפס->אחד->אחד->סולמית.
תחת Reg PLMN יהיה רשום 425-2 לסלקום ו- 425-8 לגולן.

דרוmי

New member
אם מופיע 2 שמות זהים

הראשון זה גולן טלקום והשני זה סלקום

דרוmי

New member
בנוקיה לדוגמא

הרבה יותר קל לזהות כי אם זה גולן אז מופיע 3g ואם זה סלקום אז ליד הgolan t יופיע 3g/2

natincom

New member
פשוט תתקשר לתמיכה הטכנית שלהם

בדקה חוזרים אליך ועוזרים לך להגדיר את המכשיר
כבר עשיתי את זה 4 פעמים עם שני טלפונים
הם אדיבים וסבלנים
בהצלחה

דרוmי

New member
ואם תוכל תכתוב את האזור

אם יש משהו מהאזור שלך בגולן יוכל לתת חוות דעת-מה עם שאר המספרים שניידת?

john111

New member
אנסה תודה

האזורים הם רמת גן ואזור רחובות. בשני האזורים יש בעיות

puptits

New member
אתה לא טועה ומוסיף משלי

רוב משפחתי נויידו לפני חצי שנה כארבעה קווים שונים עם מכשירים שונים, יש ניתוקים, הודעות אסמס לא תמיד מגיעות בזמן או מגיעות באיחור יכול להיות גם איחור של יממה.
אימי לא ממש מודעת לתקלות, אישתי סובלת בשקט (פולניה)
אבל איך אחותי אומרת" "תודה על המהפכה,הצטרפתי כמו הרבה לקוחות למאמץ והצטרפתי לגולן, אבל כמורה אינני יכולה לחיות עם העובדה שהורים של תלמידים חושבים שאני מתעלמת מהם או עונה באיחור".

להבנתי היא כבר מתחילה לנייד את שאר בני הבית.

אגב האזור הוא רחובות (נכון שאנו פרובינציה, אבל היי, יש לנו את מכון וייצמן
)

hadap

New member
גם לי זה קורה אתם

באזורים בים האינטרנט איטי עד לא קיים וגם הקליטה ככה.
מעצבן המיוחד בזמן נסיעה שנראה כאילו כל הזמן מתחלפות רשתות.

בעניין הוואטאפ לפחות אני אגיד לטובתם שגם בווי-פיי לפעמים אני מקבל הודעות מאוחר אז כנראה שזה אל בגלל האינטרנט

דרוmי

New member
אוקיי

כי יש דגם של הגלאקסי 1 שלא עובד בצורה טובה על גולן בגלל שחסר לו את תדר 2100(מה שהיה משווק באורנג) תנסה לעשות בסריקת רשתות את מה שכתבתי לחבר למעלה ותראה אם זה עזר

DIGITAL MAN

New member
זאת הסיבה שחזרתי מגולן לפלאפון

מבחינתי הן הברירת מחדל שלי, (אחרי שהייתי בכל החברות כשהייתי עסקי), מאז יש לי שקט, מחיר טוב וזמינות בכל מקום

dbdj

New member
פלאפון? לי אין קליטה במרכז תל-אביב

אני גר במרכז תל-אביב ואין לי קליטה טובה בפלאפון, שיחות מתנתקות או לא מגיעות כבר חודשים, ולא רק לי, כל מי שנמצא באזור פה עם מכשיר של פלאפון סובל מבעיות קליטה או חוסר קליטה לגמרי.

פניה לפלאפון לא עזרה, אני חושב לעבור לגולן אבל שומע לפעמים שגם להם יש לא מעט בעיות קליטה... עצה?

motti261

New member
זה כנראה תלוי איזור

אני כבר למעלה משנה לקוח של גולן טלקום ומעולם לא נתקלתי בבעיה כלשהי. כנראה שזה בגלל שאני יודע בדיוק מתי אני מחובר לרשת של גולן ומתי לרשת של סלקום, אני כבר שנה ממש שמח שאני לקוח גולן.
אני אגב גר בירושלים. נמצא הרבה גם בראשון. בראשון אני מחובר באופן קבוע רק לרשת של גולן, בירושלים רוב בזמן מחובר לרשת של גולן, אבל לפעמים גם משתמש ברשת של סלקום, מקווה שיופעלן אנטנות נוספות בקרוב ולא אזדקק יותר לשירותי נדידה על רשת סלקום.

DIGITAL MAN

New member
כל אחד משתמש במה שנוח לו

לפני כמה שנים הייתי מנוי בפלאפון ואורנג הייתי אז עצמאי והייתי נוסע לאזורים שלפעמים לא הייתה קליטה בפלאפון אבל הייתה קליטה באורנג ולהיפך.

dbdj

New member
אבל זה שאין קליטה בכלל במרכז ת-א

זה הזוי לא?

בטח לרשת הותיקה בישראל והמתקדמת בעולם (לדבריהם לפחות)

olli3

New member
מנהל
מה הזוי? אנשים לא רוצים אנטנות ליד בתיהם.

אם הם לא רוצים אנטנות, איך תהיה קליטה?

בכל מרכז ת"א אין קליטה? לא. הסתובבתי במרכז ת"א רבות עם מכשיר ברשת פלאפון, פה ושם באיזורים מסויימים אין קליטה בחברה כזאת או אחרת, בשל מרחק מאנטטות או בשל אנטנות המשדרות בעוצמות נמוכות.

איך זה שדווקא בקניונים, בתי חולים, אוניברסיטאות וכו' יש קליטה מושלמת, גם בתוך המעליות בחלק מהמקרים? כי יש משדרים קטנים במסדרונות, ארונות השירות וכו', כמו ראווטרים כאלו.

למעלה