kobimor549
New member
גולדן דרגון של אגד נשרף
גולדן דרגון של אגד נשרף
כמעט כליל
גולדן דרגון של אגד נשרף
כמעט כליל
כל כך מהר? לא יאמן. כנראה שיש אמת באימרה שהזול עולה ביוקרגולדן דרגון של אגד נשרף
כמעט כליל
אוטובוס גרוע+תחזוקה לקויה= אוטובוס שרוףגולדן דרגון של אגד נשרף
כמעט כליל
אוטובוס בן חודש וחציאוטובוס גרוע+תחזוקה לקויה= אוטובוס שרוף
זה מה שקורה כשקונים אוטובוסים סיניים בזולאוטובוס בן חודש וחצי
השבוע גם נקרע צינור דלק של אחד מסניף ב"שגולדן דרגון של אגד נשרף
כמעט כליל
מוזר מאוד,באוטובוס מותקנת מערכת כיבוי אש בתא המנועגולדן דרגון של אגד נשרף
כמעט כליל
אבל המנוע סיני, לא מבין עבריתמוזר מאוד,באוטובוס מותקנת מערכת כיבוי אש בתא המנוע
אאל"ט של חברה ישראלית
נסעתי ב"גולדן דרגון" ב"אגד"אבל המנוע סיני, לא מבין עברית
וברצינות:
שיבצו גולדן דרגון על הנסיעה הקבועה שלי מהעבודה הבייתה. האוטובוס מאיץ טוב וזה בערך היתרון היחיד.
הגימור גרוע, המרכב רועד, המושבים לא נוחים, הנהגים אומרים בהם מתגעגעים למארס.
אחרי חודש וקצת כבר נקרע צינור הדלק במהלך הנסיעה. עכשיו מתברר שאחד נשרף בצפון. סיניזם בהתגלמותו.
ההתרשמות שלי דווקא הפוכהנסעתי ב"גולדן דרגון" ב"אגד"
לדעתי תא הנוסעים נראה נראה גרוע מאוד. נראה כמו אוטובוסים של שנות השמונים. כמובן עדיפים בהרבה מרכבים אחרים, כמו "מארס" או "ברק21".
פעם אחת נסעתי ב"יוטונג" של חברת הסעות פרטית. דווקא היה לא רע. אולי בתוך היצרנים והדגמים הסיניים, יש את היותר טובים ואת הפחות טובים.
קראתי בפורום על ה"יוטונגים" הגרועים בתח"צההתרשמות שלי דווקא הפוכה
יצא לי ליסוע ביוטונג של אפיקים לפני שנה ומשהו, ודווקא הוא נראה לי גרוע יותר מהדרגון.
היוטוינג בעיניי מעוצב הרבה יותר מכוער, ומבפנים מזכיר כמו ניסיון של סטודנט לעיצוב להראות כמה אלמנטים הוא מכיר ויכול לתקוע בתוך תא נוסעים אחד. הדרגון מעוצב קצת יותר באלגנטיות ומזכיר לי אוטובוסים בין עירוניים מערביים.
הבעייה היא כאמור בגימורים: תפרים גסים מדי בין חלקים של המרכב. ברגים גדולים ומכוערים שרק מחכים שאיזה בגד ייתפס בהם. בנסיעה הראשונה שלי עם אחד כזה, שהייתה בקושי שבוע אחרי שהוא הגיע לאגד, כבר שמתי לב לכמה ברגים חסרים בחיבור של המעקות למרכב.
לזה אני קורא "סיניזם": הצורך לייצר כמויות אדירות של מוצר, הרצון העז להראות שהם יודעים וטובים לפחות כמו המערב, יכולת להפעיל כוח אדם עצום בזמן שיא, ותוצאה חפיפניקית כי הכל נעשה מתוך חשיבה רובוטית ולא מתוך הבנה מעמיקה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.