גולדי היקר

eitanp13

New member
גולדי היקר

מכתבך נוגע ללב , באמת . הסוגיות אותן אתה מעלה מאפיינות ציבור רחב . ראשית עליך לברר לעצמך את השאלה : האם אני רוצה עבודה או קריירה ? עבודה - היא מה שאני עכשיו כדי להתפרנס. קריירה - היא עבודה שמחוברת להגשמה עצמית , לייעוד וקשורה בראייה לטווח ארוך . היכן אתה נמצא ?

אני רוצה קריירה

עבודה שאוהב לעשות במקצוע שמעניין אותי, אך יש לי הרגשה שבקרוב מאד אצטרך למצוא עבודה שתשלם את החשבונות, כזו שמסיימים אותה והולכים הביתה.

eitanp13

New member
קריירה

גולדי היקר , הגדר לעצמך את המקצוע\ תעסוקה האהובה עליך . לאחר ההגדרה נבחן מה צריך לעשות בנדון . ממתחן לתשובה .

היי

אני רואה עצמי עוסק בכתיבה, למגזין או אתר אינטרנט, כאשר הכיוון הוא כתיבה על אבהות ועל אוכל (תזונה טבעונית, בריאה), למרות שנושאים אחרים יבואו בהחלט בחשבון. להשלמת הכנסה אני מתכוון להעביר סדנאות אפיה ובישול.

קיבלתי שתי פניות בימים האחרונים

פניה אחת מאתר אינטרנט שרוצה ממני כתבות. לא ברור כרגע אם מדובר בכתיבה בתשלום או לא, והפניה השניה ממעריב, שאהבו את הכתיבה שלי אך לצערם אין להם תקציה להעסיק אותי כרגע. מצד אחד אני טופח לעצמי על השכם על כך שהצלחתי לעניין את מעריב, מצד שני אני צריך את העבודה, אך כל שנותר לי לעשות הוא לשחרר. עכשיו צריך לראות מה עושים בהמשך, כדי למצוא עבודה בתחום.

eitanp13

New member
גולדי היקר

שיחקת אותה ... מכיון שאין לך משהוא טוב יותר כתוב בשני המקומות . אחד - שלח לחמך על פני המים . שניים - זה טוב לריזומה האישי שלך . שלישי - המשך לחפש .. בהצלחה !

למעלה