גולברי בשבשבת

רוויטלה

New member
גולברי בשבשבת

ההורים ישאו בנטל את זה אנחנו מכירים : תושבי רמת אמיר ( פיתוח נוסף ) ישאו בנטל תושבי צורן ישאו בנטל תושבי בני ביתך ( מרתפים ) ישאו בנטל תושבי הכפר ( השבחות ) שיאו בנטל היה מי שאמר שכלב זקן אי אפשר ללמד טריקים חדשים , מה לעשות הוא צדק

רוויטלה

New member
אין סיכוי

אני אומנם דעתנית ופעילה ככל שאני יכולה אבל ישיבה במועצה אינה משהו שאני מעוניינת בו.

pyahjm5454

New member
אז תלמדי

שגולברכי נבחר ולא את ולא שביט ולא קולמן חברייך . וכמו שאמרת לא כול מטאטא חדש מטאטא טוב כמו חברייך שיושבים על הגדר ורק מנסים לתקוע מקלות בגלגלים כול הזמן , ואת נפלת כאן לפני יומיים ומפציצה כאילו היית כאן עידנים וממשיכה לתת דוגמאות אוילייות כמו כלבים , אגב בישבילך עדיין ראש המועצה גולברי איציק , ולצערך הרב הוא הולך לרוץ לקדנציה נוספת ולצערך כמו שהמועמדים האחרים ניראים ונישמעים הוא עדיין המועמד הסביר והטוב ביותר , כמו שאמרת כלב זקן חבר טוב מימך .

רוויטלה

New member
לומדת כול הזמן

שביט וקולמן אינם חברי למעשה למעט שיחה של דקה לכל היותר בערב החירום של התנועה לא שוחחתי עם איש מהם מימי קולמן בכלל גרם לי לתחושה של רתיעה אבל שביט מס לעומת זאת מצטייר בעיני כאדם אכפתי שהחוק עומד מול עיניו ופעולותיו ענייניות. אני מבינה שהאמת כפי שאני רואה אותה מציקה לך בעיניים אני שמחה על כך , מסרבת לרדת לרמה של דבריך והנימה האלימה השזורה בהן.

shavitmass

New member
מי שתוקע מקלות זה דווקא לא ...

מי שתוקע מקלות בכל גלגל (מפונצ'ר שנותר) זה ראש המועצה. במקום לנפח את הגלגלים ולמשוך את העגלה מהבוץ הוא עושה דברים שהשערות סומרות כל פעם מחדש! ללא מחשבה ללא עבודת מטה מסודרת ( בחלק גדול מהמקרים ) וללא פיקוח הולם! אבל רפש יש מספיק ( מזל שאנחנו מתגוררים במושבה שיש בה מספיק חקלאים) וניתן לזרוק אותו גם עלינו. מכיוון שגם אבי וגם אני מבינים , מרגישים ומאמינים שכל חברי המליאה בשורה התחתונה אחראים על התנהלות המועצה ( גם אנחנו!!) אנחנו מנסים לבצע את השינוים המתחייבים ראשית בתרבות הניהול של המועצה. לצערי חלק מחברינו למליאה שנלחמו לפני שנתים על טוהר המידות , שקיפות ומנהל תקין...שכחו למה הם במועצה... בכל מקרה יום נעים שביט (לגבי קואליציה שאלה שנשאלת כל הזמן! נכנס למו"מ קואליציוני ביום שראש המועצה יקיים את הבטחותיו לסיעת אופק , ערב ההצבעה על תקציב 2010! קרי: 1. שימוש בכספי אגרת השמירה (במלואו) לשם השימירה . 2. תקינה למוסדות החינוך והשוואה כלפי מעלה של התקציבים. 3. מנהל עצמי למוסדות החינוך 4. תשלום התמיכות והתקציבים לכלל תנועות הנוער כפי שהוחלט בתקציב 2010. עד אז סיעת אופק תמשיך להצביע במליאה בהתאם לאינטרס הציבורי ( שימו לב שכמעט כל ההצבעות במליאה מתקבות פה אחד!)

שביט 2003

New member
שביט מכירים כבר את המנטרות שלך

תגיד כול הזמן אותם סיפורים חדש לנו משהו , אולי על שדה התעופה החדש השוק בקדימה מחירים שם , מחירי מכוניות במגרשים הרבים שצצו בישוב והעמידו עליהם מכוניות למכירה . נמאס כבר לשמוע גולברי גולברי גולברי , הרי לא תשכנע שאתה צודק מבין או יכול למלא את מקומו אז שנה מנטרה אתה בחור נחמד עד גבול מסויים אל תבנה חלומות באוויר בצורן לא תקבל רוח גבית יש כאלה שמחכים ליום הזה שיתחיל הבלאגן ואתה בהחלט לא תאהב את זה בצורן , אני אחראי לזה שכול מילה תהיה שווה הרבה ברחובות של צורן על כול לוח מודעות כמו שעופר ניב עשה על המכוניות בכול מקום דפים קטנים עם האמת האמיתית על כולכם 11 המופלאים גולברי זה בדל אתם זה העיקר אוחלוזיציה של גולברי יחד איתו הבייתה.

pninak12

New member
על מה משלמים פה

גולברי, אני מקווה שלא שכח, שהתנועה היא בעצם מפעל התנדבותי של בני הנוער. עיסוק יחיד פרודקטיבי ערכי שיש לנו ביישוב הקטן. בלעדיו, אין פה כלום.... ועליו, הוא דורש מהורי התנועה לשלם. למה? כדי שהילדים שלהם לא יסתובבו במקומות אחרים, ולא יהרסו וישברו וכו'... ממש חבל שגולברי יודע לשאת נאומים חוצבי להבות על נבחרי ציבור ואיך צריך לנהוג בהם... אך שוכח זאת ברגע שמצלמה של כתב מהבהבת לידו... בכל קדנציה הוא מחליף את המושאים של ההתנהגות שלו.

למעלה