גוי רייד 125 שנת 2008

DJSHAI

New member
גוי רייד 125 שנת 2008

מה דעתכם על קטנוע זה?? ביטוח מקיף צריך?? לא יקר מידי!!

For Martha

New member
ערב טוב,

מכיוון שהקטנוע חדש בשוק לא יכולות להיות יותר מידיי תגובות לגביו, לגביי אמינות וסחירות כנראה שלא יוכלו לעזור לך בנושא , שוב כי הקטנוע חדש בשוק הישראלי. מה שכן, בפול גז בחנו אותו ומצאו אותו קטנוע טוב. אתה מוזמן לקרוא את הכתבה לגביו ולגביי עוד קטנועים בתחום ה- 125 סמ'ק ולהתרשם ,אולי תמצא אחד אחר שימצא חן בעינייך ויוכל להוות תמורה טובה לתקציב ולדרישות שהעמדת לך. הנה קישור לכתבה : http://www.fullgaz.co.il/tests/2007/125-20k.php בנוגע לביטוח מקיף, כל אחד והמחשבה שלו, לא יקר מידיי זה עניין אינדווידואלי,יש כאלו שקונים R1 חדש מהשקיות ויכולים להרשות לעצמם ביטוח מקיף בלי למצמץ. ויש כאלו (כמוני) שקונים ווספה מפאת התקציב (ואחר'כ מגלים שהתאהבו בה,אבל זה משהו אחר) ובקושי מגרדים כסף לביטוח חובה וצד ג' מצומצם. הכל פונקציה של תקציב. בעיקרון,אם היה לי את הכסף לקנות קטנוע חדש בסכום גבוה הייתי נושך טיפה את השפה ומבטח במקיף, אין כמו לישון שקט בלילה ולא להתעורר לכל זימזום באיזור. מקווה שעזרתי, אתה מוזמן לחזור עם כל שאלה שלא תצוץ.

DJSHAI

New member
תודה ושאלה נוספת

תודה רבה אחי עזרת לי! עוד שאלה כמה זה ביטוח מקיף? הקטנוע שווה 18000 על הכביש! והאם חברת הביטוח מחייבת אזעקה? והאם לא מספיק רק אזעקה?

For Martha

New member
פה התקלת אותי,

לפי מה שהבנתי מהנוכחים ביטוח מקיף עולה 10 אחוז מהקטנוע/אופנוע. ככה שאם זה נכון,זה יוצא 1800 ש'ח בשנה. בקשר למה חייב ומה לא, השאר יעזרו לך כאן יותר ממני.

חייל 2000

New member
דרישות הביטוח

בדרך כלל דורשים אזעקה מסוג דפנדר M2000 כולל סוללת גיבוי, שווי האזעקה בשוק הוא כ1200 שקלים. שרשרת מגנום (לפחות 10מ"מ)+מנעול דיסק מגנום. אם תהיה מעוניין באזעקה דבר איתי במסרים..

e-shfiyut

New member
זה קשור לנפח?

כי אם כן, אז המקיף שלי דרשו רק קשירה (באמת בשרשרת 10מ"מ) לעצם "קבוע"... וגם לי יש 125. או שזה לפי ערך כלי, ולא לפי נפח... הממ..

למעלה