גוייסתי

• פותח הנושא jif
  • פורסם בתאריך

jif

New member
גוייסתי../images/Emo93.gif

היום גוייסתי שוב ע"י גיסי וגיסתי לעזור בהכנת האלבום לחמותי. כזכור לכם, עושים לה שבת הפתעה והמתנה היא אלבום מעוצב (אודה על האמת שהוא יצא יפה) עם תמונות מהעבר, הווה ו... אני אחראית על הצחוקים באלבום (
). יענו פיסקה מצחיקה לכל תמונה. גיסי שנמצא בלחץ אדיר ועל סף התמוטטות עצבים
שלא נספיק לגמור את זה עד סוף שבוע הבא, ביקש ממני להגיע היום בדחיפות אליהם. נראה איך אני אכניס את זה ללו"ז שלי. ד"א, איך חמותכם/ן מקבלת מתנות
? האם היא מאלו ששמחות על כל דבר או מאלו שאומרות: "חבל על הכסף, באמת שלא הייתם צריכים" והיא ממש מתכוונת לזה! בנוסף ,את אותה מתנה שלא "היית צריך/ה לקנות", מקבלים אותה אחרי כמה שנים כמו חדשה. חמותי היא מהסוג ששונא מתנות או יותר נכון חבל לה על הכסף שאחרים מוציאים. גיסתי הבהירה לי שגם מהאלבום היא לא תתלהב, למרות שלא ממש מדובר פה בהוצאה כספית. האמת, אם היא לא תשמח אני ממש ירתח!!
כמה השקענו בו
. ביללבלתי מספיק את השכל לכולם
זה מה שקורה שאני נשארת שעות נוספות בעבודה.

כל הכבדו לכם- אבל אל תצפו להתלהבות

יתרה בנ"ל. לפעמים הזקנים לא מבינים את גודל המחשבה והטרחה ומעליבים ללא כוונה. חמותי מקסימה במתנות ומקבלת ומנשקת בשתי ידיים (למרות שהיא לא יודעת לתת) ואפילו משתמשת. אימי לעומת זאת ממש מעליבנית גדולה. היא צורחת " אני לא צריכה" - "למה הרבה כסף" וכל מיני כאלה. המעליב ביותר שאתה בא הרבה שנה שנתיים ועושה לה חיטוט בארון ואתה רואה את המתנה שלך בתוך כל המתנות שעדיין ארוזות. יום אחד שאלתי אותה : "אמא למה הבושם הזה עדיין עטוף?" "לא הספקתי להשתמש בו" "נו ולמה את מחכה? להעביר את זה בירושה? זה מתקלקל בסופו של דבר". בקיצור : אמא צ'לי פולניה בריבוע. הרהור: לא פעם חשבתי שאני בת מאומצת או הוחלפתי בלידתי, לא די בזאת שאני בהירה ושנה מכל אחיי אז גם האופי שונה מאוד, אני מרוקאית והם הפולנים? התהפכו היוצרות.

עציון

New member
את מרוקאית בהירה.

מה רע בזה? מי צריך אופי פולני?(אני שואל...) מצד שני, יתכן והחליפו אותך כי גם השכנה שלי אמרה לפני כמה זמן: שהיא נראית כמו הצרות שלה וכנראה היא הוחלפה. אז אולי יהיה לך דיבור איתה?

סיגלי! איזה הרהור פרוע!../images/Emo128.gif

אל תכניסי לך לראש שטויות כאלה. במשפחה לא כולם דומים. במשפחות מסויימות כולם דומים וזה אסון. לגבי מתנות לאמא שלך: אולי את פשוט לא קולעת בול. אולי תשאלי אותה מה היא היתה רוצה. אתן בטח מספיק קרובות בשביל זה. לא צריך להעלב. לפחות היא לא ממחזרת כמו דודה שלי. זה הכי מעליב.

amitmom

New member
ג'יפית..אצלנו זה קצת קשה להסברה

אבל אני אנסה..על כל מתנה היא מודה אבל אין שום נשיקות וכאלו (איזה מזל..פיכס). אבל את רואה על הפרצוף שלה שהיא לא אוהבת את זה יש לה מין חיוך עקום כזה שהפה הוא כמו האות 0 ואת רואה שהיא לא מתה על המתנה כי זה לא הטעם שלה. ושיהיה ברור..לי יש יופי של טעם. כל מי שנכנס אלי הביתה משתגע כי הרבה דברים אני ובעלי מתכננים לבד ועושים לבד ובכלל פעם אפילו ביקשו לצלם את הבית שלי לעיתון פה. בכל אופן לגברת אין טעם בכלל. היא אוהבת את כל הקצקע הפולני..פרחים מבד, אגרטלים בכל צבעי הקשת,פסלים, הרבה ורוד, אלפי תמונות מפוזרות על הקירות אין שילוב צבעים ובקיצור..פולני זוועתי. אז אני מקבלת את חוסר שביעות הרצון שלה מהמתנות שלנו בברכה..אוי ואבוי לי אם היא היתה אוהבת משהו שקניתי לה פתאום.

למעלה