גוייסנו...

גוייסנו...../images/Emo10.gif

אני דואגת, עדין לא בוכיה והיסטרית, אבל על הסף... מה יהיה????????????.. אני לבד, גלי עוד לא יודעת שאבא הלך....... מה אני אגיד לה בבוקר? ובבוקר שאחריו.. "עוד יבוא שלום עלינו עוד יבוא שלום עלינו עוד יבוא שלום עלינו ועל כולם א מ ן

inbale

New member
וואוווו../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

האייקון של החיבוק מחייך ולא מתאים לעכשיו אבל אני שולחת לשתיכן חיבוק ...אני מתארת לעצמי את השעות הקשות שעוברות עליך. הוא איש מילואים או קבע? אם יש משהו שאפשר לעזור אנחנו נשמח. כולנו כאן בשבילך חמודה.

הוא מילואימניק.

עד היום הוא היה עושה מילואים של פקידה- מכין את המפות, מצייר חיצים, מקסימום מסיע איזה ג´יפ ממקום למקום. תגדיו לי שהכל יהיה בסדר............. בבקשה...... גלי התעוררה לפני שהוא נסע, כאילו היא ידעה שהוא נוסע להרבה זמן ועכשיו גשם והיא לא מצליחה לחזור לישון, ואני לא מצליחה לחשוב בהיר.. אוףףףףףףףףףףףףףףף

inbale

New member
בטח שיהיה בסדר!!

אני מקווה שעוד כמה ימים הכל ירגע..... אני מצרפת לך קישור למשהו שאולי יעלה טיפה חיוך על הפנים למרות שאני יודעת שזה קשה. רק לחכות בסבלנות עד שזה עולה....

שיהיה רק טוב - תחזיקי מעמד ../images/Emo57.gif

אין לי כל כך מה להגיד. אני איתך וכולי תקווה שהכל יהיה בסדר. אני מנסה לחשוב באופן חיובי ותנסי גם את לשדר לגלי שהכל כרגיל (למרות שאני בטוחה שזה מאוד מאוד קשה). תהיי חזקה ואל תדאגי - הכל יהיה בסדר. איתך תמיד.

אוי, מתוקה! אני אוהבת אותך!

תחזיקי מעמד. אם אתן צריכות משהו - רק תגידי. את נשארת במושב או נוסעת להורים/אחותך? בכל מקרה - תשמרי איתנו על קשר. אני מאוד אוהבת אותך. נשיקה גדולה לך ולנסיכה. (הוא יחזור הרבה לפני ההכנות לחתונה של הנסיכה ואייל
)

ליבנו איתכן...../images/Emo23.gif

אני מחזיקה לכן אצבעות שיעבור מהר ובקלות... זה ממש לא קל גם גיסי גיוס וזה מפחיד... מה לעשות בעלי עובד במשרד הבטחון אז החשש שלנו או יום יומי במובן מסוים חיבוקים

אוף! ../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

שיחזור מהר, ובשלום. אשמח לעזור בכל מה שאפשר. אני אתקשר אליך היום יותר מאוחר.

למעלה