גוט שבת

גוט שבת

שלום חברי וידידי הטובים כמה ימים שלא נכנסתי לפורום ועכשיו יש לי אין סוף לקרוא. אין עליכם, אתם מגניבים לאללה (אללה אכבר אינשללה זובי). הרבה מזל טוב לשחף. והלוואי שהשנה הבאה תהיה עוד יותר טובה גם לך וגם לכולנו. אני באמצע הפקת סרט חדש לילדים ויד ימין שלי כבר לא עובדת מרוב רביצה על העכבר האלקטרוני. סתם רציתי לשתף אתכם. אגב, מה לגבי גמ"ח יום העצמאות??? קראתי את חלופת המכתבים מחפשת/אמא/מחפשת וגם לי זה מזכיר את הקשר המחורבן שלי עם אמא שלי. מה לעשות, זה כנראה אחת הסיבות שעזבתי את החברה הזו שאיבדה צלם אנוש והחליפה אותו בצלם אלוהים. רציתי גם לומר לכל מי שהיה ב"סדר שני", תודה. היה לי נפלא לחזור לשעה קלה לתחושה המדהימה שהמוסיקה והקהל נותנים לי. באהבה רבה וגוט שבת

אחר

New member
היית גדול, מני../images/Emo47.gif

נהניתי מאד מהמוסיקה שגם לי הזכירה ימים רחוקים... ובכלל, אתה זמר גדול!!! זאלסט האבן א סאך הצלחה

רינהא

New member
מוסיקה חסידית

תתפלא מני, עד כמה נהנינו מהשירים שלך-אני ובני משפחתי, וגם כל אלו שישבו לידינו ורובם- לא היו אף פעם חרדים, נזכרתי בימי ילדותי- שבת בצהרים- ארוחת צהרים משפחתית, היה לנו רדיו ענק ובדיוק בשעה 2 היתה תכנית של פרקי חזנות, אבא שלי שהיה רודן אמיתי היה חייב לשמוע את כל השירים האלו ואוי ואבוי היה לי אם הייתי מצייצת או מקשקשת או מנידה עפעף, (הייתי אז כזו קטנה והרדיו היה כזה ענק וחשבתי שכל הזמרים יושבים בבפנוכו של הרדיו (מש, מלבסקי, יוס´לה רוזנבלט ועוד כל מיני), אבל... למדתי לאהוב את המוסיקה הזאת ועשית לנו את זה, אז אנא-תמשיך לזמר....

אלי פלס

New member
ר´ מנחם שליט"א

באמת תהיתי לאיפה נעלמת לנו. יש לנו עניין לא פתור לסגור...

תאמין לי ש...

אף פעם לא התחברתי למוזיקה חסידית, כמו בערב שישי, כששרת... ותיקח את זה כמחמאה!!! ובקשר לאמא שלי: ההגדרה שלך בדיוק תואמת את מה שאני מרגישה. נואשתי ממנה...
מיכלית

למעלה