אולי זו תמונה של וג'יטו אני לא בטוח
ה הגולש באינטרנט New member 3/10/04 #1 גוטן+טראנקס=? ../images/Emo185.gif מה הם יצאו בשילוב?? שם,ותמונה..thanks
ה הגולש באינטרנט New member 3/10/04 #4 תודה רבה..אבל..../images/Emo185.gif יש תמונה "עומדת" לא אנימציה?. תודה! ומתי הם יופיעו? עוד השבוע? (כבר מלמדים אותם התמזגות)
תודה רבה..אבל..../images/Emo185.gif יש תמונה "עומדת" לא אנימציה?. תודה! ומתי הם יופיעו? עוד השבוע? (כבר מלמדים אותם התמזגות)
P PernaLonga New member 3/10/04 #12 נוווווווב זה ווג'יטו... הפוטרה של גוקו ווג'יטה(מקיטה) גוטנקס זה זה...
R Ruki V verh New member 3/10/04 #5 כן גוטאנקס התמונה זה של ו'גיטו פיוזן של גוקו ווג'יטה בעזרת עגילי הפורטרה (העגילים של הסופרים קאיו)
R Ruki V verh New member 3/10/04 #6 עוד דבר אחד הוא מופיע בערך עוד 5 פרקים אם אני לא טועה אני לא זוכר בדיוק
ל לינקי New member 3/10/04 #10 5 פרקים?! בטוח אתה טועה הסאגה הבאה היא סאגת "פיוז'ן" לצורך ריענון סאגת מג'ין בו התחילה אחרי ראש השנה...
5 פרקים?! בטוח אתה טועה הסאגה הבאה היא סאגת "פיוז'ן" לצורך ריענון סאגת מג'ין בו התחילה אחרי ראש השנה...
ה הגולש באינטרנט New member 3/10/04 #7 אז לא הבנתי..../images/Emo185.gif זה תמונה של גוטאנקס?. אם כן,זה רק אני..או שאני לא מוצא בום "גוטניות" רק "טראנקסיות" ( ) אני לא רואה את גוטן כאן..
אז לא הבנתי..../images/Emo185.gif זה תמונה של גוטאנקס?. אם כן,זה רק אני..או שאני לא מוצא בום "גוטניות" רק "טראנקסיות" ( ) אני לא רואה את גוטן כאן..
L linki252 New member 3/10/04 #8 מה???? אתה לא רואה שם גם את... גוטן????? אני רואה את שניהם, זה רק משהו אצלך...
ה הגולש באינטרנט New member 3/10/04 #9 יאפ..השיער ../images/Emo185.gif חוץ מהפרצוף (טקאנקס) והשיער (גוטן) אי אפשר כ"כ להבדיל בין החלקים האחרים..
יאפ..השיער ../images/Emo185.gif חוץ מהפרצוף (טקאנקס) והשיער (גוטן) אי אפשר כ"כ להבדיל בין החלקים האחרים..
L linki252 New member 3/10/04 #11 לא! הפרצוץ הוא לא כמו של טראנקס! והוא של גוטן וטראנקס ביחד! ואותו דבר בקשר לשיער!
ה הגולש באינטרנט New member 4/10/04 #14 הא כן...לא נראה לי ../images/Emo185.gif תיארתי לעצמי..אבל ממבט שני זה לא נראה כ"כ.
V vegeta2 New member 4/10/04 #15 לגוטנקס יש עיניים של טראנקס אבל רוב הפרצוף הוא של גוטן.... וכשגוטנקס לא סופר סאייאן השיער שלו דומה לשיער של וג'יטה רק שבמקום חום זה שחור ובחלק התחתון זה סגול.
לגוטנקס יש עיניים של טראנקס אבל רוב הפרצוף הוא של גוטן.... וכשגוטנקס לא סופר סאייאן השיער שלו דומה לשיער של וג'יטה רק שבמקום חום זה שחור ובחלק התחתון זה סגול.
K Kenbetah New member 5/10/04 #16 שמעו רגע.. איך יעשו בערות הילדים שגוטן וטראנקס יישתלבו? באנגלית סוטן וטרקאנקס צעקו: פיו... ז'ן... אה! ואיך זה בעברית ישמע? שיי... לוב... אה!
שמעו רגע.. איך יעשו בערות הילדים שגוטן וטראנקס יישתלבו? באנגלית סוטן וטרקאנקס צעקו: פיו... ז'ן... אה! ואיך זה בעברית ישמע? שיי... לוב... אה!