ג'וזפין

ח ל י ל

New member
ג'וזפין

ראשית התנצלות על הניק הזמני עד שתטופל תקלה טכנית שאינה זוכה להתיחסות של הנהלת תפוז אנשים שמתעלמת מכך שמשהו שינה לי (ולרבים אחרים בשבוע האחרון) חד צדדית את הסיסמא בניק ללא יכולת גישה וללא מענה של מי שצריך בתפוז כמה לא מפתיע __________________________________________ אז ככה ג'וזפין אילת רח אילות 3 קרוב ממש קרוב למחבוא של אדי מסעדה קטנה חמודה נאה חדישה ריהוט נוח מוסיקת רקע צ'ילאאוט נעימה הכל טוב תפריט מבטיח השאר פחות מנת פתיח פלאפל דגים - שלוש כדורי דג יבשים חסרי טעם שאין מרגש בו לזכר דג כלשהו רע רוטב טחינה\יוגורט רמז עבה לבאות רגל שמאל עבה מרק בטטה על ציר שרימפס ואניס מרק מעולה פשוט טוב איכותי מרתק שילוב קולינארי מוצלח וקומפוזיציה מדוייקת בהכנה הפריט המנצח בארוחה ללא ספק עיקרית שאלתי אם פירות הים שמככבים בתפריט טריים ובמיוחד שאלתי אם המולים טריים או ממקור קפוא ונאמר לי לאחר בדיקה במטבח טרי בלבד לאחר בדיקה במטבח!!! הזמנתי קדירת פירות ים קיבלתי בליל של שרימפס קפואים מולים קפואים וקלמארי טובים שמקורם לא מזוהה ככה ללא בושה עשר דקות לאחר תשובה לשאלתי הממוקדת שנענתה עי המטבח ישירות הוחזר בעליל שאלו אם רוצה להחליף למנה אחרת וביקשתי להוריד תמולים וזהו הושב אלי בניקוי המולים ובתיגבור של השאר שהיה אכיל פחות או יותר האמת שלא היה לי כוח וזמן לבקש החלפת מנה אז זהו ככה ללא בושה שתי מנות אחרונות טובלרון שוקולד ופיסטוק שהיה סתמי למדי זביון קדאיף במלית פירות שהיה מוצלח וחמוד זהו אין שום סיבה לחפש את המקום אין שום חדש תחת הכתובת "העיר אילת" הכריכים עם גבינות העובש וכבד האווז שהבאתי מהבית היו המסמר הקולינארי של החופשה באילת אה ההוגארדן שם מעולה ממש משו

למעלה