גוזלים...

mitke

New member
גוזלים...

היום מצאתי בחצר שני גוזלים שנפלו מגובה 3 מטר בערך. אחד מת השני עדיין בחיים. בניתי לו מין קן מלאכותי. שתי שאלות: 1. האם יש סיכוי שהוא ישרוד? 2. אם יש סיכוי, מה מאכילים אותו? הוא ממש קטן, קשן יותר מכף יד. יש לו גוף שחור ופלומה תהבהבה דלילה, מקור יחסית ארוך לגודלו והקן שממנו הוא נפל היה בקוטר 15 ס"מ בערך. למישהו יש רעיון איזו ציפור זו?

טל קר

New member
הפכי זאת לחוק- בע"ח במצוקה - פונים

לוטרינר בדחיפות. לא משנה אם זה כלב, חתול, צפור, או גוזל. או שתעברי על וטרינרים שעדין נותנים שירות בשעות כאלו, או את יכולה להתקשר לוטרינר שלי (שעונה לטלפונים עד 11 בלילה) ולהתיעץ איתו, ואם את גרה במרכז הוא עושה גם ביקורי בית. שמו דניאל- 052-211888

*Trinity*

New member
הי מיטקה

בגני התערוכה יש גן חיות קטן של ציפורים (נכנסים לחניה של לימודי הנהיגה ונוסעים ימינה עד הסוף). תשאיר אותו אצלם, הם כבר ידעו מה לעשות. לרוב הגוזלים שנופלים מהעץ אין הרבה סיכויים, אם אתה רוצה לשמור אותו אז תפנה לוטרינר בלינק המצורף ותשאל אותו, הוא עונה פעם ביום. בנתיים כדי לשמור על הגוזל בחיים אתה יכול לנסות לתת לו במזרק קצת גרבר צמחוני או לצוד תולעים...

גם בויינט יש וטרינר שעונה בערך

פעם ביום לפעמים פעמיים ביום. בנוסף נדמה לי שבאבו כביר יש בית חולים לחיות מטבע

אל תתיאשי יש סיכוי!

לפני מספר חודשים מצאתי גוזל פיצפון של יונה, גם אני חשבתי שאין לו סיכוי, אבל הסתבר שהיה לו ושבוע שעבר הוא עף וזה הדבר הכי מדהים בעולם. לגבי המזון תאכילי אותו בגרבר צימחוני ביום כל שעתיים-שלוש ובלילה כל ארבע-חמש שעות. תעלי את זמן ההאכלה ככל שהוא גדל. זה קצת דורש השקעה אבל אם הוא ישרוד זה שווה את זה. אז המון בהצלחה!!

mitke

New member
תודה לכולכם

אבל הקטן לא שרד. הוא מת שעה אחרי כתיבת ההודעה.

למעלה