זוהי הכיכר היחידה שמתחברים אליה משישה כיוונים כמו שש הקודקודים של המגן דוד. רחוב אלנבי ממערב רחוב הכרם (שוק הכרמל) רחוב נחלת בנימין רחוב אלנבי מדרום מזרח רחוב שינקין ורחוב קינג ג´ורג´.
מגיע לך בשביל זה איזה יהודה הלוי אחד. ממול - הבניין הצר והפינתי שעליו מתנוסס עד היום השלט "מלון המזרח". מימינו - רחוב מקווה ישראל, משמאלו רחוב הרכבת, המוביל אל בית הדר, היסטוריה בפני עצמה, וכמובן תחנת הרכבת עצמה (אינה נראית בתצלום).
שילה, תביאי עוד.........יש לך מלאן חומר........ ואת כל התמונות............... אוצרית קטנה........ כששילה תסרוק חומר........הפורום יופתע....... יש לה בויידם עם אוצרות....................
היו לוקחים מי שלא היתה מספיק..בולטת.!אבל לא אני..! הלכנו ל´בית המהנדס´ דינגוף 200. בחתונה של יוסי כץ וכרמלה אברמוב..אם איני טועה שניהם נהרגו בתאונת דרכים בכביש מס´ 1 בשער הגיא..והיא היתה הבת של ח"כ מהליברלים.. ועם ב.[זו מ´אותו הים´] בדיזנגוף..ירדנו מאוטובוס ´דן´ 10 או 7..בסנדלים שדופקים אני הקיבוצניק והיא על עקבים ורקדנו..´סלואו´ גט אין יור אייס.. והיא אף פעם לא אמרה לא ואני יודע למה..רק פעם הסתלקה לה..כשעוד לא החליטה..עם מי..והבנות חיפו עליה..במחנה 80. [נבדק]
אמרו שיש ימים בטוחים..איפה..הם. הימים הבטוחים. ופעם הלכנו לרפת..ומישהו אמר על פרה אחת שהיא דורשת..אולי גם קפצ עליה..איזה פרה..ואני שאלתי מה זה..ויגאל שכבר איננו..אמר מה אתה חושב שזה כמו אצל אישה. 24 שעות..? יותר מאוחר כתבתי סיפור על המלטה..בעזרת טרקטור..שהודפס ב´דבר´.. [נבדק]
ושוב את מחזירה אותי אחורנית../images/Emo141.gif../images/Emo38.gif
הצופים חוויה מקסימה עד שהגעתי לגיל המתאים ורציתי קצת לשנות וללכת לרקוד עם חברות אחרות ריקודים סלוניים, ובשבעית היה לי משפט חברים וסולקתי מהצופים בבושת פנים, אני זוכרת את זה כטראומה נוראית שעברתי, והורי פשוט היו אומללים, ימים בכיתי, עד שהגיע בחור חמוד שניאר אותי ונתן לי להבין שיש חיים אחרי הצופים מה שהוכיח את עצמו מאד.ועם כל זה יש לי זכרונות נהדרים מהצופים מהגמבורי, וממסע מים לים בכיתה ח´ אני חושבת, בקיצור הטיולים היו דבר משגע, ימי עבודה שהיינו עושים בקיבוצים, בקטיף תפוחים, ותפוזים בקיצור חוויות בלי סוף .איפה הימים ההם, אנא הלכו
מנחל עמוד למטה בכנרת עד לאחיהוד ליד עכו..דרך עין אל אסד ומשטרת מג´דל כרום. ולמעלה בירכא שאליה לא הגענו..ואף פעם לא הייתי שם.! בלילה ירדנו מבקעת בית הכרם, בנחל חילזון..שהיום יש שם כביש לכרמיאל.. אבל אז לתומנו חשבנו שבתוך הנחל..נלך..והיה סבך..[כמו האריה בסבך..אצל שמשון לא.?] כשהגענו למטה על ההר למעלה היה נ.צ. איזה חירבה..ודני שנווט התורן היה באאוט לחלוטין..אז אני עבדכם תפסתי את ההגה. ועלינו ומצאנו. אח"כ הלכנו ליד הכפר שעב..וישנו בהליכה, כי זה היה לילה שני בלי שינה. פתאום אני רואה שאני מאחור..והפ הולכים הגענו בבוקר לשדה אבטיחים..ושברנו צמאוננו. אח"כ עוד הגענו למעיליה..ומשם לבית דאראס..ושרנו על שחיינית אחת שכל הנח"ל הכיר אותה והיא היתה בקרוס המקביל..בטח היא כבר לא בארץ..פשוט לא יפה היה לשיר ככה. לפי מרש אמריקאי.. נ--- רוצים רוצים מספר..! ממש גועל נפש.! [נבדק]