גוועלד

deja vu 23

New member
גוועלד

נפגשתי עם מישהו, מצצתי לו, גמר לי בפה (איכס טעם מגעיל), והלך. הרגשתי כמו איזה סמרטוט.

שאלה

למה אתה עושה את זה תמיד אם זה גורם לך הרגשה רעה,הרגשה של השפלה וביזוי,אני אומר את זה כי זאת לא הפעם הראשונה שאתה כותב הודעה דומה,ובאמת חבל שאתה עושה משהוא שבסופו משאיר אותך אם הרגשה רעה,וחבל שאתה מוריד מהערך של עצמך,אם אתה לא אוהב את זה,זאת זכותך לא לעשות את זה :)

קאליברי

New member
חחח איזה דה ז'ה וו...

גם לי היה פתאום דה ז'ה וו בקשר להודעה הזאת, ואז שמתי לב שבאמת הוא כתב פעם על זה. ואני שואל-למה לעזאזל זה טוב? (לא מצפה לתשובה).

moshe34

New member
בפעם הבאה...

בפעם הבאה תחליט באופן סופי עם שווה לך להיפגש עם הבנאדם. חבל שלא ציינת כמה זמן אתה מכיר אותו, או כמה זמן אתה בקשר, אחרת אולי זה היה שונה. אם אתה לא אוהב להרגיש ככה אתה יכול להגיד לו שלא יגמור לך בפה....

GrimBoy

New member
השאלה הנכונה לשאול היא...

למה אתה חושב שכל פעם שאתה יורד למישהו וגומר לך בפה אתה צריך לבוא ולדווח לנו על זה? מעבר לזה, אם אתה מספיק דביל כדי לחזור על הטעות הזאת כמה פעמים ולקבל איידס, למה נראה לך שאנחנו צריכים להיות אלה שמנחמים אותך על דביליותך... הרי כבר דיברנו על זה שאנשים משפריצים לך לפה פעם... לא הקשבת לנו... למה נראה לך שאנחנו צריכים לעמוד פה בשורה כדי שכל אחד בתורו יוכל להסביר לך למה זה לא טוב?

wiseman19

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

אז למה להתחיל משהו שמראש אתה יודע שייתן לך את ההרגשה הזאת. אתה בן 23, תדע מה עושה לך טוב ותבדוק בו, תחשוב צעד קדימה, זאת לא פעם ראשונה שאתה בא לכאן עם הנושא הזה. עד שלא תקבל איזו מחלה לא תבין? (
!)

למעלה