גוונים

Black n White

New member
גוונים

בקרוב תתקיים חתונה של דוד שלי ואני רוצה להתייעץ איתכם בקשר לשיער: מה דעתכם על גוונים בלונד פלטינה שחלק מהם צבועים בצבע אדום-בורדו. תנו דעתכם.

לפי דעתי..

נראה לי קצת יותר מדי צבעים.. אני ממליץ לך לבחור גוון צבע אחד ולפרק אותו לכל הגוונים שלו.. או שתעשה גווני סאני שזה סגנון מסוים (אמור להיראות טבעי) שצובעים לך את השיער בגווני שמש..

אוקיי.............

אני.בחיים! אבל בחיים לא יעשה את שני אלה ביחד.. למה?<! כי כו שהוא אמר..יותר מידי ואני מכירה כל כך הרבה אנישים שעשו את זה והתחרתו אחרי כמה ימים! בחרי אחד.. יייייאפ

julietta16

New member
קודם כל, מה צבע השיער שלך?

כי גוונים בבלונד פלטינה זה לא דבר טבעי במיוחד, ואם יש לך שיער כהה (אפילו קצת) זה עלול להיראות מזעזע. שלא נדבר על שילוב של זה עם אדום-בורדו: לא בגלל שזה הרבה צבעים...אלא בגלל הניגוד שביניהם. פשוט מאוד, יהיו לך יותר מדי צבעים בשיער שלא "מסתדרים" אחד עם השני. כמו שטל אמר, את צריכה לעשות גוונים, בגוון אחד--> כלומר כל הגוונים צריכים להיות בטון אחד...בגוונים של צבע מסויים אחד

אמממממממ

לחברה שלי יש שיער חום כהה חלק קצר! עד ללחיים או משו....והיא רצתה לעשות פסים דקים בצבעים: צהוב פלטינה, חימצונים ואדום ואמרתי לה שלא תעשה כי זה יותר מידי צבעים אבל היא עשתה וזה יצאה מ-ה-מ-ם-!!!!!!!!! ...או שתעשי רק פלטינה או חימצונים (דקים) זה גם ממש יפה (אבל לדעתי עם השער שלך לא חלק על תעשי שום דבר!!תשאירי כמו שהוא) זו דעתייייייייייייייי!!

LiA n

New member
דעתי:)

תלוי מה צבע השיער שלך... אין דבר יותר מגעיל מגווניים בלונדיניים על שיער כהה!!! פרחי ומכוער! לדעתי בכלל גוונים שלא קשורים לצבע של השיער זה ממש לא יפה... תלכי על צבע שקרוב לשיער שלך...בכמה טונים נמוך יותר והעיקר שייראה קשור לשיער...

אני עשיתי פעם חום דבר עם אדום ויצא

ממש יפה אבל אחרי כמה זמן זה דהה והיה מזעזע!!!!!! לפי דעתי תעשי את מה שטל הציע- גווני שמש כאלה ובאמת הכל תלוי בצבע העור שלך ובצבע השיער כי אם נניח את שחומה מאוד אז בלונד לא יהיה ממש יפה...

למעלה