גוון- שלב חדש

regit knup

New member
../images/Emo58.gif

תסתכל במקור נראה לי יש שם רמז, פשוט המחשב לא קורא לי עיברית אז אני לא בטוח שזה רמז.

זה הדבר היחיד שכתוב שם ../images/Emo58.gif

<!----ra=r,----!> למעלה כתוב רש שזה ra, אבל אני לא מבין מה צריך לעשות עם זה.. חשבתי שאולי התווים הם שיר כלשהו וצריך לבדוק מהן המילים שמוארות [חשבתי על שיר הפרחה בגלל מה שכתוב ובגלל שבשיר יש קטע עם שמש
] אבל אנשים ניגנו לי את זה ולא עלה מזה כלום.. למרות שאני עוד לא פוסל את זה. אז יש עוד רעיון? :\ תודה..

lupoN

New member
נסה (קצת ספוילר אולי)

לתרגם את הרמז הזה שבקובץ המקור לעברית. זה כנראה (לדעתי) מוביל לאופן בו יש להתייחס למילים האחרות בעברית שרשומות על גבי התמונה. אין משמעות למשפט שהן יוצרות כמשפט, או לפרוש המילים עצמן. כנראה שהכוונה שונה. לא רוצה לרמוז מידי, אבל נראה לי שמה שאני חושבת עליו יכול להתאים. רמז נוסף: יש מידע שמופיע על גבי התמונה ואפשר לגלות אותו באמצעות תוכנת עריכת תמונות. דווקא תוכנה פשוטה כמו הצייר עדיפה כאן. הרמז הזה מוביל למחבר השיר או ללהקה (רמז) יודעת שכתבתי מאד מעורפל, אבל לא רציתי שיהיה פה ספוילר גדול לרמה חדשה, ובכל מקרה, עדיין אין לי פתרון. בנוסף, איני יודעת למה מרמז שם התמונה עדיין, אם בכלל.

את גאונה :| ../images/Emo58.gif

אז כתוב שם R. Waters שלפי דעתי בגלל הקשר של המוזיקה זה roger waters [לפי חיפוש בגוגל יש כזה אמן או משהו
] ולדעתי המילים אומרות שזה זיפ- לא משנה איך הגעתי לזה עכשיו עכשיו אני כנראה צריך לגלות את המילים שיש בתווים האלה.. ואז לפי דעתי לקחת את אלה שברקע שלהן יש את השמש. אפשר עזרה?
ושוב תודה

אגב, בקשר ל- ../images/Emo58.gif

בקשר לרוג'ר ווטרס, זה היה בצחוק אני לא יודע אם זה קשור לפינק פלויד או אליו אישית. any ideas?

סנדרין

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo13.gif

השיר הוא Is there anybody out there מתוך THE WALL של PINK FLOYD. מדובר בתווים עבור גיטקה חשמלית.
רק בעיה אחת - כל המנגינה מנוגנת כשאין מילים... קובץ המקור לא עולה ):. תוכלו אולי לשלוח אותו כאן?

lupoN

New member
כנ"ל../images/Emo13.gifותודה. זה בזכותך../images/Emo45.gif

lupoN

New member
דרך אגב

אני חוששת שנכתבו פה בשרשור יותר מידי ספוילרים גלויים... תראו מה היוצר מבקש ממש בתחנונים: "זכרו, אין לתת ולפרסם תשובות ופיתרונות לשלבים! הדבר רק מוריד מהמוטיבציה של היוצר, שכן זהו החוק הראשון הכתוב בעמוד הראשי, ועבירה עליו לא בדיוק מעלה ליוצר את החשק להשקיע ולהכין בשבילכם - עוד שלבים. כבדו את החוקים של היוצר, הוא הכין את המשחק אך ורק בשבילכם."

slallum

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני מאוכזב מעצמי שקראתי את כל זה :S

סנדרין

New member
אולי כדאי למחוק את השרשור? \=

חבל לוותר על חווית הפתרון המשותף - זה הדבר שאני הכי אוהבת בחידות האלה
- אבל אני חושבת שיוצא החידה היה מעדיף שבארכיוני הרשת לא יופיעו יותר מרמזים.

למעלה