גוהן מרגיש רפי גינת...

king kazabubu

New member
גוהן מרגיש רפי גינת...

ושמישהו ינסה לעצור אותי... מה זה היה?!?!? קוף טוב הכל טוב????? מה אלה השנינויות העלובות האלו?! אצטדיון הלאומי?? מי אלה המתרגמים האלו? כדור תעוזה!?!?!?!!?!?!?! אהההההההההההההה!!!!! זה מרגיז אותי כל כך!! מה היו השטויות האלו שהמלך קאי אמר? אם הגוף שלך ישתנה אז תזדקק לכח רב?? לוג´יטה היה קול מאוד דומה לזה של אוקס קינג. למה לעזאזל בבה אומרת קמאה מאה לכדור הבדולח שלה?? היא רוצה להרוס אותו? בולמה מרגישה רונלדו עם כל הבעיטות האלו... למה קרילין חושב שהוא מטוס?! הוא לא יכול לעוף כמו גוהן? אור שמש?!?!??!?!?!?!? אור שמש!!!!!!!!!????!!? (יש לנו בבית ספר ילד שקוראים לו ככה) אדמה, רוח, אש מכל רוחות השמיים אני מבקש! תנו לי כח לחימה ועוצמה! תנו לי לנצח! ריכוז! זו רוח התעוזה...

Goggle Girl

New member
בפעם הבאה צריכה להיות הודעה:

לכל הצופים, להכין שקיות הקאה

Great Vegeta

New member
צודק...

פרק מלא במשפטי חוכמה תוצרת כחול לבן... קוף טוב, הכל טוב...XD

Brolly

New member
אבל זה לא מצחיק יותר מ...

"תיזהר, או שהוא יעשה ממך קציצות, קציצות ברוטב עגבניות" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

haunter

New member
שפה

אני הלוזר היחיד שלא ראה את הפרקים האלה גם בשפה אחרת? חח, כי זה באמת נשמע תרגום די עלוב לעברית

יאקומו

New member
טוב, אני רואה רק בעברית,

כך שבדיוני "התרגום-העברי-כל-כך-מחליא" אני לא יכולה להשתתף...

TotoGuy

New member
תבין

אני יכול לחיות עם כל הדיאלוגים הדביליים האלה. אבל שמתם לב איזו פשלה הייתה להם היום? הם תרגמו לא נכון את מה שגוקו אומר לגבי אוזארו (כנראה בגלל שלמתרגמת אין מושג ירוק לגבי מה שקרה בDB), ויצא שגוקו אומר שוג´יטה הוא בטח הקוף שמעך את סבא שלו ושהוא זה שהשמיד את זירת התחרות (בDB), ושעכשיו הוא ינקום בו.. כשזה בכלל היה הוא שעשה את כל זה..

Goggle Girl

New member
כן, אבל...

גוקו לא זוכר בכלל שהוא הפך לאוזרו בDB. הוא רק יודע שקוף מעך את סבא שלו והרס את האצטדיון. אז כשהוא ראה קוף גדול ושעיר, הוא עשה אחד ועוד אחד שיצא שלוש, אבל עבורו זה הגיוני, כי הוא לא זוכר מה קרה.

king kazabubu

New member
נכון...

אבל גוקו לא יודע שהוא זה שמשתנה לאוזרו. עובדה שכשהוא נפגש עם קמא סנין וכולם בפרק הראשון של דרגון בול זי על האי. אז שואלים אותו אם הוא שם לב שלגוהן קורה משהו מוזר בליל ירח מלא. והוא אפילו לא חשב על זה. אף אחד הרי לא גילה לו שהוא זה שהרג את גוהן.

TotoGuy

New member
..נו זאת כל הנקודה שלי..

בגלל זה הם תרגמו את הקטע הזה לא נכון. כי גם הם לא יודעים מה קרה.. מה שהיה אמור לקרות זה שהוא מבין עכשיו שהוא גם הפך לקוף כזה כילד, ושהוא זה שהרג את סבא שלו (הוא גם אומר שהוא יבקש ממנו סליחה אם הוא יגיע לגן עדם עוד פעם, והוא בסוף לא ביקש.. כאילו שהוא לא היה שם מספיק פעמים
).. אבל במקום זה הם עושים שהוא חושב שוג´יטה עשה את זה, וזה פשוט דופק את הכל, איך לעזעזל וג´יטה עשה את זה אם רק עכשיו הוא הגיע לכדור הארץ?.. אני מרחם על כל הילדים שלא יודעים מה שאנחנו יודעים ומנסים להבין מה לעזעזל קורה פה..

king kazabubu

New member
תודה לך!!!!

כשראיתי את זה חשבתי שאני דפוק. כי הייתי בטוח שגוקו אמר בקטע הזה שהוא הבין שזה הוא שהרג את גוהן. ואז כשראיתי שהוא חושב שזה וג´יטה מאוד הייתי מופתע... יופי עכשיו אני שמח.... חולה... אבל שמח

Snake Bandage

New member
מוזר...

ממה שהבנתי, תרגמו את הקטע הזה ככה שהוא מבין שוג´יטה עשה את זה גם באנגלית...

king kazabubu

New member
אני באמת לא זוכר...

סורי.. הייתי אומר לך... אבל אני חושב שהוא מבין שהוא זה שהרג את גוהן. יכול להיות שפשוט קראתי את זה איפשהו.

אלעד ר

New member
לא לא לא

פספסתי את הפרק שאתם מדברים עליו אבל מה שאתם אומרים קרה אכן קרה ולא שינו את הדיאלוגים של זה, במנגה גוקו נזכר שסבא גוהאן אומר לו שבליל ירח מלא יש מפלצת קוף ענקית ומסוכנת. גוקו אומר לוג´יטה שזה בטח הוא שהרג את סבא שלו, ואז וג´יטה אומר לו משהו וגוקו מבין שזה בעצם היה הוא בעצמו שהרג את גוהאן, גוקו מבקש מסביו סליחה ואומר לו שיפגוש אותו בגן-עדן (או לפי נאפה - "בעולם הנפשות"). לפי מה שהבנתי, בדיבוב עשו שגוקו עדיין חושב שזה וג´יטה?

TotoGuy

New member
אולי זה ככה במנגה,

אבל לא בסדרה. ראיתי את הפרק המסויים הזה כבר כ5 פעמים בגרסא היפנית שלו, ובחלק שהוא רואה את וג´יטה כאוזארו אין ביניהם שום דיאלוג בסגנון.. הוא מייד מבין שזה היה הוא שהרג את סבא שלו ומתנצל בלב.. אז כן היה פה שינוי של הדיבוב, דרסטי ביותר. כי גם במנגה וגם בסדרה הוא לפחות הבין בסוף שזה היה הוא, אבל בדיבוב לא..

Piccolo

New member
נסה להיות אופטימי..

תחשוב כמה זה... מצחיק..
<---- חיוך מתוסכל

למעלה