גודס ברעננה !

dove

New member
גודס ברעננה !

לדעתי זה אדיר, זאת אולי סוף סוף החלטה הכי טובה של רעננה .. להחזיר את גיא גודס ... אז הוא רצה 100 אלף דולר, רעננה רצו 60 אלף דולר, אז זה יסתיים ב 80 אלף דולר ... מה זה משנה ? העיקר גודס ברעננה , זה עכשיו יתרון אדיר , כי גיא גודס הוא עדיין לדעתי מהשורה הראשונה שיש ברכזים בארץ , ועכשיו ברור שהוא יקבל 25 - 30 דקות כל משחק, מה שאולי יסלול את חזרתו לנבחרת .. גודס הוא שחקן מוכשר מאוד, לדעתי הוא לא שכח לשחק כדורסל, זה פשוט היתה טעות שלו שהוא בחר לשחק באירופה , כולנו זוכרים את החדירות שלו לסל, את הקליעה שלו .. את המסירות שלו .. רעננה עשו עיסקה גדולה, ביחד איתו רעננה עכשיו תגיע רחוק בליגה שלנו ..

MegaYellow4

New member
מסכים חלקית

אין ספק שגיא יוכל לעזור לרעננה. אין להם כרגע רכז אמיתי, וקנטור לבד לא מספיק. אבל יש לזכור שגיא הוא לא אותו גיא של שנות השיא - זה גיא שאחרי שתי פציעות קשות בברכיים, ושתי עונות אירופיות עלובות בספרד ואיטליה. הכניסה שלו לסל היא כבר לא אותה חדירה מצוינת, המהירות שלו דעכה מזמן, ורק חוכמת המשחק והיד הקטלנית נשארו. לא במקרה גיא לא זומן לנבחרת, ומי שחושב שהוא רק יגיע ומייד יהפוך לכוכב טועה. שוב, אין לי ספק שהוא יתרום לרעננה - השאלה היא עד כמה.

עידו ל

New member
אכן....גודס לדעתי הוא סוס מת.

גודס הוא סיפור עצוב של החמצה. עד הפציעה בברך הוא היה שחקן מעולה , גם ברמה אירופאית אבל הפציעות בברכים גמרו אותו, האופציה לחדור לסל חוסלה כמעט קליל , המהירות נפגעה קשות ומה שנשאר זה הזריקה המוזרה הו מאזור הביציםועם כל הכבוד , זה לטעמי לא אפקטיבי. בנוסף , חוק 24 השניות לא עוזר לגודס , הוא אוהב להחזיק את הכדור אצלו הרבה זמן ואני לא רואה אותו מצליח במצב הנוכחי. אני גם לא רואה אותו, במעמדו , נהנה לשחק מול קרציות כאבי סוכר , מאיר בר דוד וביניהם שהם שחקנים זריזים שעלולים לטעמי להעלים אותו. גודס הוא סימפטום למה שקורה השנה במכבי רעננה. הקבוצה הזו מפספת פעם אחר פעם ובוחרת ללכת על שמות גדולים במקום ללכת על שחקנים שמתאימים לה. כך היה עם מקרה סיימון , כך עם יובו שיניב גרין לא פחות טוב מנו וכך עם גודס. אם לרעננה היה קצת שכל הם היו ממהרים להחתים את רותם ארליך , שחקן מלא מוטיבציה שמכתיב הגנה אגרסיבית ומתאים בדיוק לשעון ה- 24 השניות , בין היתר בכך שהוא ``מת`` על ריצה למתפרצות . ארליך כבר היה ברעננה וכבר הצליח שם מאוד אבל כנראה שהוא לא שם גדול מספיק לרעננה . חבל !

מה עם ארידיטי ? הוא לא סוס מת ?

אני לא חושב שזה נכון להספיד את גודס משום שכושר זה לא מה שהוא צריך לתת. רעננה זקוקים לו לפחות או יותר 20 דקות במשחק.. אני מאמין שהוא יוכל לעמוד בזה וספק את הסחורה.

עידו ל

New member
ארדיטי בהחלט סוס מת לדעתי

ואפשר גם לראות את זה על המגרש. לגבי גודס , תחשוב על מאצ` אפ אפשרי בינו לבין טים ג`ונס או למונט ג`ונס. i rest my case

MegaYellow4

New member
ועוד משהו

רעננה בוודאי לא מביאה את גודס כדי שישתק בהגנה את טים ג`ונס, למונט ג`ונס או כל ג`ונס אחר. גיא אמור להביא נסיון, חוכמת משחק, ניהול משחק, יכולת כדרור ומסירה, וגם הקליעה (היא היתה מוזרה גם לפני 10 שנים, ולא הפריעה לו להיות אחד הרכזים הטובים באירופה). את משימות ההגנה על הגארדים הזריזים שמביאות היריבות יקבלו כנראה שחקנים אחרים (קנטור, יצחקי,סבאנוביץ`), וגיא יהיה מופקד על ניהול המשחק. שוב, זה לא גיא הגדול אלא גיא חבוט, פצוע, וכנראה לא בכושר, אבל במצבה של רעננה היום גם גיא כזה יעזור לה.

גודס עוד לא אמר את המילה האחרונה!

גיא גודס - יש לו מוטיבציה יותר מאשר הגובה של מיורסאן הרומני... אם עד עכשיו הוא שרד כנראה שיש בו שמץ של כדורסלן גדול. לפי דעתי, רעננה זו הקבוצה האידיאלית בשבילו - קבוצת צמרת ישראלית שמשחקת גם באירופה והוא יהיה הרכז המוביל. הוא אמנם כבר לא בן 19 (הוא בן 29 כבר ככה בלי להרגיש...), הברכיים שלו זה לא משהו שאפשר לספר עליהם בבית...(ביטוי של אלי סהר ואיינשטיין) אבל הוא בהחלט עוד לא אמר את המילה האחרונה בכדורסל! בעוד שבוע הוא יפגוש ביד אליהו את עודד קטש הגדול. מפגש מסקרן שלא כדאי להחמיץ.

עידו ל

New member
שום מפגש מסקרן..

עודד קטש לא ישחק במשחק הזה ועדיף שככה יהיה , מבחינת גודס.

אשכולון

New member
ארליך

ארליך

מסכים באופן כללי לגבי בחירת השמות של רעננה. אבל לא מסכים לגבי ארליך. ארליך יכול להתאים לסגנון ה- RUN & GUN שמשוחק עכשיו בחולון למשל. כל אחד שיש לו רשיון יורה מייד. ארליך לא מתאים לכדורסל הארופאי ו/או לכדורסל מסודר שצריך להתבסס על משחק מסודר. לראיה ארליך לא הצליח באשקלון שמאמנה דוגל במשחק מסודר. אני לא בא לומר כאן איזה סוג משחק עדיף היום. ואני גם לא א לשלול סוג מסויים של משחק. אבל כעובדה , לא מתאים למשחק מסודר SET UP GAME , אלא יותר למשחק מעבר TRANSITION המתבסס על יצאה מהירה להתקפה. אם שמת לב גם במשחק האחרון של חולון כשהיה צורך לנסות ולשחק יותר מסודר, שיחק ג`ונס (לפחות ניסה) את תפקיד הרכז.

אשכולון

New member
שמונים אלף? לא דובים ולא יער.

אלק שמונים אלף דולר. 80000 $ זה נטו לשחקן. ברוטו לאחר תשלום מיסים זה 160000 $ . תוסיף לזה רכב שהקבוצה תיתן לשחקן עד סוף העונה שזה עוד כ- 7000 $ והנה אנו עומדים על 167000 $. תוסיף לזה שכירת דירה עבור השחקן עד לסוף העונה שזה עוד כ- 7000 $ והנה אנו עומדים על 174000 $. תוסיף לזה כרטיסי טיסה מאיטליה שזה עוד כ-2500 $ (מחלקה ראשונה). והנה אנו עומדים על 176500 $ תוסיף לזה 8000 $ עמלת סוכן . והנה אנו עומדים כבר על 184500 $ שזה 750000 ש``ח. שלושת רבעי מליון ש``ח עבור גיא גודס לפחות מ-6 חודשים!!! עכשיו תגיד לי אם לדעתך המחיר מוצדק?!

למעלה