גודל מזגן

roni54345

New member
גודל מזגן

שלום
אני רוצה להתייעץ עם מומחי המזגנים כאן בנוגע לבחירת גודל מזגן עילי לדירה .
מדובר בדירה זעירה - כ-50 מ"ר ונמוכה כ- 2.6 מ' אשר בוצעו בה כבר הכנות של צנרת נחושת וניקוז למזגן 2.5 כ"ס ( מצורפת סקיצה להתרשמות כולל מיקומו המתוכנן ).
אני רוצה לשאול :
1. האם מזגן כזה יתאים לחלל הזה ?
2. אם הוא גדול מדי, האם אין בעיה עכשיו עם הכנות צנרת הנחושת שלא יתאימו למזגן קטן יותר ?
תודה רבה

יוסיזיו

New member
מזגן עילי לא ימזג את החדרים טוב

רק החלל המרכזי יהיה קר והחדרים יהנו מעט ממנו אלא אם תציב מאורר מול הדלת ותדחוף לחדר את האויר הקר. אם תציב 2 כאלו תוכל למזג את החדרים וכנל למטבח. אם כך תעשה אז המזגן שכתבת יהיה בסדר. לגבי הצנרת תלוי איזו היא בקוטר כי יש כאלו של 2 כ'ס מה שמכנים תתאים.

roni54345

New member
כבל 8 גידים

בנוגע לצנרת נחושת , זה מה שאמרו לי לקנות .
זה יתאים למזגן אלקטרה קלאסיק 2.5 למשל ?

יוסיזיו

New member
הקלאסיק מת מזמן יש היןם בייסיק,GO ופלטינום אבל שם צריך כבל

דו גידי נוסף לקבלת כל התפקודים של היחידה או להתקים נגד במאייד שמבטל את הפיקוד הזה.
הצנרת מתאימה לאלקטרה בדגמים הנ"ל.
לתדיראן לא צריך כבל פיקוד דו גידי ואת קצה הצנרת אפשר להקטין ל 1/4.

roni54345

New member
יוסי - מה דעתך ?

1. האם שווה לשלם עבור קלאסיק יד שניה " במצב מעולה " ( כך הטכנאי טוען ) - 2,500 שקל , לא כולל התקנה ? נראה לי יקר ממש . לא ?
2. אם לא שווה - אולי לך יש מזגן 2.5 כ"ס יד 2 במצב מעולה ? (-:
3. כמה אמור לעלות התקנה למזגן עילי כאשר ההכנה כבר בוצעה בקיר ( צנרת נחושת + ניקוז ) , בדירת קומת קרקע בתוספת ספסל עם סורג ?

יוסיזיו

New member
יוסי זיו שומע כשהוא לא על גגות,לעינינך ,המחיר יקר ואני מזמין

אותך להציץ בפייסבוק בפורום פשפשוק מזגנים ומקררים ,יש מזגנים במחירים נמוכים יותר.
לגבי ההתקנה תלוי אם צריך לבצע התאמה או לא ואם במזגן יש גז כלומר אם היה תקין לפני הפירוק ונעלו לו את הגז במעבה כפי שצריך.
המחירים יכולים לנוע כולל מתלה וסורג מ 800 עד 1500 אם חסר גז וצריך התאמה.
מה הצנרת והכבילה החשמלית שהוכנה במקום??

למעלה